Hae
Inka Nitta

NÄIN TEEN MEIKKIPOHJAN – STEP BY STEP

näin teen meikkipohjan - tuotteet

Meikkipostauksen aika ja tällä kertaa aiheena miten teen meikkipohjan. Suurinpiirtein ainakin puolen vuoden ajan mun meikkipohja on ollut aika samannäköinen, tosin tuotteet vaan vaihtuvat vähän väliä. Kuitenkin se, että miten, missä järjestyksessä ja millä laitan tuotteet kasvoihin on ollut sama jo hetken aikaa.

Näin teen meikkipohjan

primer meikkipohja essence

Okei ennen tätä laitetaan vielä kosteusvoide, mutta siitä ei nyt ole kuvaa. Aloitan primerillä meikkipohjan teon. Tällä hetkellä käytössä *essencen uusi Prime+ Studio Mattifying + pore minimizing Primer. Primer sisältää luonnollista mustaa savea, joka vähentää kiiltoa saaden ihosta mattaisemman sekä pienentää ihohuokosia. Primer on hieman harmaata, mutta ei jää kasvoille harmaaksi. Voit hankkia essenceä itsellesi Tokmannin verkkokaupasta **tästä.

meikkipohja benecos meikkivoide

Oikeasti tässä kohtaa tulisi meikkivoide vain otsaan ja silmiin ja vuorossa olisi kulmakarvojen täyttö sekä silmämeikki. Tällä kertaa luon kuitenkin vain meikkipohjan, joten unohdetaan muu meikki. Meikkivoiteena tässä minulla oli käytössä *benecosin Creamy Natural meikkivoide sävyssä Nude. Meikkivoiteeseen suoraan tästä. Voiteen levitän aina sienellä ja tällä hetkellä käytössäni on RT:n oma meikkisieni.

meikkipohja photo consealer

Meikkivoiteen jälkeen silmien alle, leukaan ja nenään sipaisen hieman peiteainetta. Peiteaineena käytän vaaleampaa sävyä kuin ihoni pohjaväri, jotta tummat silmänaluset häviävät ja kasvot saavat hieman kirkkautta. Juuri nyt käytössäni on Wet’n Wildin Photo Focus consealer sävyssä light ja sen saat tilattua mm. tästä.

meikkipohja benecos irtopuuteri

Seuraavaksi vuorossa meikin kiinnitys, eli puuteri. Tällä kertaa käytössä oli *benecosin väritön luonnollinen irtopuuteri. Puuteriin suoraan tästäIrtopuuteri on paras tapa kiinnittää meikki ja ennen käytin vain kivipuutereita, mutta nykyään kun olen löytänyt irtopuuterit, pysyy meikki koko työpäivän ajan freesinä kasvoilla. Puuterin levitän isolla siveltimellä tuputellen kaikkialle kasvoille. Pyrin, että puuterista tulee täysin näkymätön ettei se näy lainkaan kasvoilla.

meikkipohja nyx varjostus

Meikin kiinnityksen jälkeen vuorossa on kasvojen varjostaminen tai vaihtoehtoisesti poskipuna. En lähes koskaan laita varjostuksia ja poskipunaa samaan aikaan kasvoille. Joskus saataan laittaa kevyen aurinkopuuterin ja poskipunan samaan aikaan, mutta pääasiallisesti se on joko tai. Tässä käytin kasvojen varjostuksessa Nyxin contour palettia. Nyxin contour paletin saat tilattua mm. Cocopandalta tästä.

meikkipohja highlighter

Varjostuksen jälkeen korostus. Higlighterina käytössäni on theBalmin Mary-Lou Manizer ja sen saat tilattua täältä. Levitän korostuksen viuhkamaiselle siveltimellä poskiluille, amorinkaarelle, hieman nenään ja leukaan ja annan sen kimaltaa sekä näkyä. Highlighter on valehtelematta yksi tärkeimmistä osista mun meikkipohjassani. Rakastan kiiltoa!

näin teen meikkipohjan

Noin ja meikkipohja done! Näin teen meikkipohjan oikeastaan aina, mutta tuotteet vain saattavat vaihdella. Tykkään peittävästä ja melko laitetusta lopputuloksesta ja siksi meikkipohjan tekoon minulla kuuluu monia eri tuotteita meikkivoiteen ja puuterin lisäksi.

Mitä tuotteita sinun meikkipohjaan kuuluu?

*saatu pr-lahjana
**Affiliate-linkki

Näistä saatat myös pitää:

HULLAANTUNUT IHONHOITOON

AVATAAN PR-PAKETTEJA JA MEIKATAAN SAMALLA

TESTISSÄ MAKEUP REVOLUTION – EDULLISIA MEIKKEJÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.