Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

SOMESTRATEGIA – OPAS YRITTÄJÄLLE

Kaupallinen yhteistyö: Diginaiset

opas yrittäjälle

Sain muutama viikko sitten luettavakseni E-kirja version Joanna Niinisen kirjoittamasta kirjasta Somestrategia – opas yrittäjälle. Kirja on kirjoitettu yrittäjille, joilla sosiaalinen media on hieman hukassa, tai strategia vaatii vähän hiomista. Mä itse toimin kevytyrittäjänä somessa ja tavoitteena on myydä muitakin palveluita kuin kaupallisia yhteistöitä.

Oli mielenkiintoista saada sähköinen Somestrategia – opas yrittäjälle kirja käteen, lukea se kannesta kanteen ja huomata, että myös minulle somettavalle ihmiselle kirjasta löytyi uutta ja varteenotettavaa tietoa. Aion ehdottomasti hyödyntää oppimaani yritystoiminnassani. Sosiaalinen media ja markkinointi siellä on nykypäivää ja tärkeää yrittäjälle, ja etenkin siinä tilanteessa, kun potentiaaliset ostajat on nuorta porukkaa!

Kirja alkaa alkusanoilla ja johdatuksella, jossa kerrotaan hieman kuinka kirjan kirjottaja Joanna aloitti oman someharrastamisensa ja kuinka on päätynyt tilanteeseen ja omistamaan Diginaiset brändin. On ihana lukea menestystarinoita, sillä niistä saa hirveästi motivaatiota.

somestrategia

Somestrategia – opas yrittäjälle tarjoaa yrittäjälle lähes kaiken sosiaalisen median markkinoinnin strategioista. Eri osa-alueet ja eri somekanavat on ripoteltu kirjaan hyvin ja kaikesta käydään selkeästi ja helposti läpi sen tukipilarit. Jos halua syventyä tiettyyn somekanavaan ja sen käyttämiseen mm. vaikuttajamarkkinointi, niin ei kirja ole sinulle oikea. Kirja on suunnattu yrittäjälle, joka haluaa käyttää monia markkinointikanavia taidokkaasti ja luoda toimivan somestrategian tuoden uusia asiakkaita sosiaalisen median kautta yritykselle.

Ajatusten ylöskirjaaminen tekee lukemisesta ja oppimisesta ehdottomasti hauskempaa!

Kirjaa on helppo ja kiva lukea. Opas tarjoaa selkeää tekstiä, hieman kuvia (havainnollistavia sekä kuvituskuvia) ja muutenkin visuaalisia otsikoita ja listauksia. Somestrategia – opas yrittäjälle on työkirjatyylinen opas ja lähes jokaisen osa-alueen alle voit klikkailla ruutuja listauksiin tai kirjoitella omia tavoitteita tiettyyn osa-alueeseen ja sen kehittämiseen. Ajatusten ylöskirjaaminen kesken lukemisen on todella toimiva keino sekä tekee lukemisesta ja oppimisesta ehdottomasti hauskempaa!

Suosittelen opasta ehdottomasti yrittäjille ja yrityksille, joilla some ei ole lähtenyt täysillä käyntiin, mutta myös sosiaalisen median konkareille, sillä opas tarjoaa hyvää harjoitusta, kertausta ja asioita mitkä ei aina vain muistu mieleen.

Somestrategia – opas yrittäjälle ilmestyy myytäväksi 4.10.2018, mutta on jo ennakkotilattavissa sen omilla myyntisivuilla tässä. Kirja tulee myös myytäväksi Amazoniin tänne ja opasta on saatavilla sähköisenä versiona tai vaihtoehtoisesti kovakantisena. Klikkaa itsesi tästä Somestrategia.fi sivuille. Sollertiksen sivuille taas pääset tästä.

somestrategia - opas yrittäjälle


Näistä saatat myös pitää:

KIRJOJA BLOGGAAMISESTA

BLOGIVIHKO BULLET JOURNAL TYYLILLÄ

HYVÄT JA HUONOT PUOLET VAATEKAUPPATYÖSKENTELYSSÄ

Kaupallinen yhteistyö: Diginaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.