Hae
Inka Nitta

SYYSMUOTIA JA BLOGI-ILTAA – PAZ RATINA

paz ratina

Pääsin eilen viettämään kivaa blogi-iltaa syysmuodin parissa PAZ myymälään kauppakeskus Ratinassa. PAZ on vuonna 2016 perutettu Tamperelainen naisten muotia myyvä yritys ja heidän liiketilansa sijaitsee Kauppakeskus Ratinassa. PAZin valikoimaan kuuluu minulle jo ennestään tuttuja Tanskalaisia merkkejä mm. Pieces, Object, Selected ja YAS. Näiden lisäksi löytyi liikkeestä minulle uutukainen brändi Soyanconsept, jolta löytyikin monia kivoja juttuja.

paz ratinan kauppakeskus

Ilta alkoi alkumaljoilla samalla kun meille kerrottiin syksyn muodista ja parhaiten myydyistä jutuista. Vihreä ja tumma keltainen näkyi paljon myymälässä sekä mesh kankailla koristellut mekot ja puserot. Mesh onkin ollut kova juttu loppu kesästä saakka ja myös minulta löytyy muutamia läpinäkyviä paitoja.

paz ratina blogi-ilta

Illan aikana soviteltiin, ihasteltiin, kuvailtiin ja juoruiltiin toisten vaikuttajien kanssa. Mä löysin monia kivoja vaatteita, mutta tietenkin mun koko oli loppu lähes kaikista. Yksi YAS brändin turtle neck kauluksella oleva harmaa neule jäi minua vaivaamaan ja se on varmaan pakko käydä ostamassa.

blogi-ilta paz

PAZ Ratina tosiaan sijaitsee Tampereella kauppakeskus Ratinan kolmannessa kerroksessa. Henkilökunta oli mukavaa, vaatteet tyylikkäitä ja kokonaisuus liiketilassa oli visuaalisesti miellyttävä. Ehdottomasti suosittelen siis käydä tutustumassa myymälään. Kiitos vielä Elli ja PAZ Ratina kutsusta sekä Viiville seurasta. Lisää näitä!

p.a.z ratina


Näistä saatat myös pitää:

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON THE TILES

TUTUSTUMASSA VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLAAN

VIP-ILTA VERO MODA PIRKKALASSA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *