Hae
Inka Nitta

HULLAANTUNUT IHONHOITOON

Syksyn tullen olen ihan täysin hullaantunut ihonhoitoon! Noin kaksi vuotta sitten mä olin aika huono pitämään ihostani huolta ja ihonhoitorutiinit oli melkein vain aamuin illoin kasvojen pesu ja naaman rasvaus. Koko vartaloa rasvasin ehkä kerran kuukaudessa kuorinnan jälkeen. Parin vuoden ajan olen innostunut kokoajan enemmän ja enemmän ihonhoidosta ja tämä syksy on ollut ihan täysin ihonhoidon aikaa.

Sain The Butik nimiseltä verkkokaupalta testattavaksi ihonhoito kosmetiikkaa Naturado sekä Rosalia merkeiltä ja tykästyin kyllä täysillä!

rosalia

Rosalia käsi- ja kynsinauhavoide

Ilmojen kylmetessä käsirasvan kuluminen on taattu, ainakin meidän perheessä. Rosalia käsivoiteen aktiiviset ja suojaavat ainesosat pehmentävät ja hoitavat kuivien käsien ja kynsinauhojen ihoa. Tämä ihanalta tuoksuva käsi- ja kynsinauharasva sisältää myskiruusu- ja auringonkukkaöljyä, aloeveranlehtiuutetta sekä mustaherukanlehtiuutetta, joiden ansiosta voide on kosteuttava, ihoa rauhoittava ja antaa tärkeitä ravinteita iholle.

Rosalia creme intensive – syväkosteuttava päivävoide

Tämä todella kauniissa lasipurkissa oleva päivävoide vei voiton meikin alle laitettavasta rasvasta. Tuotteessa on mieto ruusun tuoksu. Syväkosteuttava päivävoide kosteuttaa intensiivisesti ja rasva sisältääkin myskiruusu-, jojoba-, avokado- ja manteliöljyjä sekä sheavoita. Voide on hyvin kevyen tuntuinen iholla, kuivuu nopeasti, mutta on todella riittoisa ja annan pumppupullosta suuret plussa pisteet.

hullaantunut ihonhoitoon

Naturado BB-voide

En ole BB-voiteiden suurin ystävä, sillä olen innostunut peittävistä ja todella mattaisista meikkipohjista. Tämä kuitenkin kiinnitti huomioni, sillä Naturadon BB-voide on ihoa hoitava, sisältää hyaluronihappoa ja tämän koostumus ei ole öljyinen, joten lopputulos on yllättävän matta. Joskus on ihanaa laittaa todella kevyt meikkipohja ja tämä tuote on siihen täydellinen. Sävy vain on minulle aivan liian vaalea, mutta tilaukseen menee ehdottomasti tummempi sävy.

naturado mango body balm

naturado karitevoide

Naturado Kookos Mango body balm

Tässä 200ml täyttä rakkautta! Inhoan sitä, kun suurinosa vartalobasalmeista jää valkoiseksi iholle ja kuivuu todella kauan, mutta tämä kuivuu todella nopeasti, imeytyy ihoon ja ravitsee sitä. Tuote sisältää kookos- ja sheavoita, mangoa, omenaa ja persikkaa sekä tuoksuu näiden ansiosta ihanan raikkaalle hedelmälle!

Naturado Aprikoosinsiemenöljy-karitevoide

Tämä suloinen juustokakkupintainen voide hemmoittelee ihoa ja sisältää karite- ja kaakavoita, buriti- ja aprikoosinsiemenöljyä, joista saa iholle tärkeitä sekä hyödyllisiä vitamiineja. Voide on monikäyttöinen ja sopii päivävoiteeksi sekä mun käytössä se on muuntautunut täydelliseksi huulirasvaksi.

Aivan ihania tuotteita ja on ihanaa kun on vihdoin hullaantunut ihonhoitoon kunnolla! Löytyykö postauksesta tuttuja tuotteita?

The Butik halusi myös hemmotella teitä ihania lukijoita ja koodilla INKAM15 saatte -15% alennusta tilauksesta The Butikin verkkokaupassa 7.10 asti. (koodi voimassa vain kerran per tilaaja)

Postauksen kaikki tuotteet saatu pr-lahjana.


Näistä saatat myös pitää:

AVATAAN PR-PAKETTEJA JA MEIKATAAN SAMALLA

TESTISSÄ MAKEUP REVOLUTION – EDULLISIA MEIKKEJÄ

DICK JOHNSON – KOSMETIIKKAA MIEHILLE

 

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Noi Rosalian pakkaukset on niin kauniit! <3 Ja Naturadon voiteiden tuoksu oli ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.