Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

SIIVOUKSEN KÄRKITUOTTEET – EKOLOGISET PESUAINEET

Kaupallinen yhteistyö: method

ekologinen siivous

Viihtyvyys on asumisen A ja O ja olenkin monta kertaa kertonut, että nykyinen asunto ei tunnu ihan täysin kodilta, joten kaikin mahdollisin keinoin olen yrittänyt lisätä viihtyvyyttä. Omanlaisella sisustuksella, uusilla huonekaluilla ja väreillä saa viihtyvyyttä lisättyä, mutta yksi tärkeimmistä asioista on asunnon puhtaus. Varmasti me kaikki viihdymme paremmin siivotussa puhtaassa asunnossa kuin likaisessa, eikö niin?

ekologiset pesuaineet

Itse käytän kodin siivouksessa ekologisia tuotteita. Tärkein syy miksi olen valinnut Methodin alun perin käyttööni on sen myrkyttömyys ja eläinystävällisyys. Tuo minun siperianhuskyni on aina mukana kaikessa mitä teen ja aikaisemmin siivotessani täytyi se lähes tulkoon lukita toiseen huoneeseen, kun myrkylliset kemikaalit kävivät sen nenään. Saan myös herkästi päänsärkyä kemikaaleista, joten siivouksen yhteydessä saadut päänsäryt ovat hävinneet täysin Methodin tuotteisiin vaihtessa. Käyttämällä ekologisia pesuaineita vähennän myös omaa hiilijalanjälkeäni.

Methodin aatteista voit lukea lisää tästä. Methodin valikoima ja hinnat saattavat vaihdella paikasta riippuen, mutta nykypäivänä nämä ovat yleistyneet ja esimerkiksi ihan Primasta saa osan Methodin pesuaineista.

Mun top kolmonen ja siivouksen kärkituotteet on:

siivouksen kärkituotteet

1. Kylpyhuonesuihke

Siivouksen kärkituotteet numero yksi on kylpyhuoneen pesuaine! Kylpyhuoneen ja wc-tilat haluan pitää erittäin puhtaana, sillä siellä kuitenkin puhdistaudutaan itse päivittäin. Koiran takia meillä on myös karvoja joka paikassa, joten kylppäri on kiva pitää extrapuhtaana, kun karvat eivät yleensä ole sinne asti edes ehtinyt. Kylpyhuone on vähän niinkuin sellainen Bamse free tila, haha.

Kylpyhuoneessa käytän Methodin eukalyptus-minttu hajustettua pesuainetta, jonka tuoksu sopii täydellisesti saniteettitiloihin! Pesen suihkeella niin peilit, lavuaarit kuin lattiakaakelitkin eikä tämä jätä ikävää raitaa edes hanoihin. Pesuaine on riittoisaa ja pari suihkausta rätille riittää puhdistamaan jo lähes koko kylpyhuoneen.

2. Keittiön puhdistusaine

Meidän asunnossa on avokeittiö, eli olohuone, keittiö ja ruokailutila on samaa tilaa. Tämän takia tykkään, että keittiö on kokoajan siisti, sillä se kuitenkin näkyy kaikille, jotka vierailevat meidän luona. Jo pelkästään tiskien laitolla suoraan pesukoneeseen ja päivittäin hellanlevyt ja keittiön tasot pyyhkimällä saa yleisilmeestä jo paljon siistimmän.

Keittiön puhdistamiseen minulla on Methodin maailman parhaimman tuoksuinen keittiön pesuaine nimittäin klementiini. Keittiön puhdistusaineella pyyhin tiskialtaan ja keittiön puutasot päivittäin. Klementiiniltä tuoksuva puhdistusaine irroittaa myös super hyvin rasvan ja lian esimerkiksi hellan levyistä ja itseasiassa tekee sen paremmin mitä aikaisempi rasvan irroittaja joka sisälsi kamalan määrän myrkyllisiä kemikaaleja!

3. Yleispuhdistusaine

Totta kai viimeisenä mun top listauksessani on yleispuhdistusaine. Yleispuhdistusaineella putsaan oikeastaan kaikki tasot, hyllyt ja lipastot pölyjen pyyhinnän jälkeen.

Käytössäni on Methodin raikas verigreipin tuoksuinen yleispuhdistusaine, jonka teho on ihan yhtä hyvä kuin aikaisempienkin mainitsemieni tuotteiden. Tällä puhdistusaineella saa pinttyneetkin liat irtoamaan ilman ylimääräistä hinkkaamista ja onkin mulla viikottain todella kovassa käytössä. Olen todennut myös tämän sopivan hyvin seinien puhdistamiseen, sillä tämä ei irrota maalia seinästä. Nyt joku kysyy miksi pesen pesuaineella maaliseiniä? Noh sanon vain, että välillä on rasittavaa omistaa leikkaamaton viriili uroskoira, hah.

kylpyhuonesuihke method

Miksi valita Method?

 • Pulloista tehtyjä pulloja: kierrätysmuovi
 • Eläinystävällisyys
 • Myrkyttömyys
 • Ympäristötietoisuus
 • Kauniit pullot
 • Herkulliset ja hyvät tuoksut
 • Vaarattomat väriaineet
 • Biohajoavat säilöntäaineet

 

method siivousaineet

Mitkä on sun siivouksen kärkituotteet?


Näistä saatat myös pitää:

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON THE TILES

SISUSTA JULISTEILLA – VIIHTYVYYTTÄ ASUNTOON

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

 

 

Kaupallinen yhteistyö: method

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä olen aika monia siivoustuotteita korvannut siivousetikalla, mutta pitääkin seuraavalla kauppareissulla katsoa mitä kaikkea Methodilta löytyy 🙂

 2. NelliL kirjoitti:

  Minä taas teen itse pesuaineet, siksi, että ovat ekologisia ja koska tulevat todella paljon halvemmiksi. On tosi hyvä, että markkinoilla on vaihtoehtoja.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Onneksi markkinoilla on vaihtoehtoja, koska kotitekoiset eivät yleensä tuoksuiltaan tai puhdistustehoiltaan miellytä minua. On kuitenkin todella hyvä, kun moni nykypäivänä tekee itse kodin puhdistusaineet 🙂

 3. Maisa kirjoitti:

  Tuota sarjaa pitää kokeilla, sen verran vakuuttavaa tekstiä! Olen käyttänyt ihan perusmarketti pesuaineita. Olen viimeaikoina muutenkin miettinyt miten paljon kaikissa kemikaaleissa on myrkkyjä ja mitä kaikkea ne voivatkaan aiheuttaa eläimille ja ihmisille!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kannattaa testata Methodia! Se myrkylle altistuminen on aika varmaa, kun esimerkiksi suljetussa kylpyhuoneessa pari kertaa suihkauttaa lasinpesuainetta :/

 4. Henan kirjoitti:

  Mä en oo oikeastaan koskaan sen enempää kiinnittänyt huomiota mitä puhdistuaineita tulee ostettua 😀 Melkeimpä ne on ne samat ja tutut ja turvalliset vuodesta toiseen, kunhan vaan tuoksu on hyvä ja puhdasta tulee niin muulla en ole osannut pitää koskaan väliä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.