Hae
Inka Nitta

TESTISSÄ MAKEUP REVOLUTION – EDULLISIA MEIKKEJÄ

testissä makeup revolution

Minulla on ollut hetken testissä Makeup Revolution nimisen meikkimerkin pari palettia. Tilasin silkasta mielenkiinnosta luomiväripaletin sekä korostukseen, varjostuksiin ja poskipuniin tarkoitetun paletin, sillä olen kuullut tästä edullisesta brändistä paljon hyvää. Mulla on itseasiassa jo aikaisemmin kokemusta yhdestä contour paletista, mutta sen sävyt on hieman liian erikoisia makuuni, joten se on jäänyt vähän vähemmälle käytölle.

testissä makeup revolution london

Makeup Revolution London on siis Lontoolainen suht. uudehko meikkimerkki, joka on tunnettu erityisesti väreistään ja uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Meikkin hinnat ei ole hinnalla pilattuja ja vielä kaikenlisäksi useimmat pakkaukset on super nättejä ja kuvauksellisia vielä kaupan päälle! Nykyyään näitä saa osasta Prismoista ostettua ja monesta nettikaupasta mm. Cocopandalta. Minulla onkin ostoslistalla jo vaikka mitä muuta kyseiseltä merkiltä mm. paljon kehuttu peitevoide, sydämenmalliset highlighterit ja suklaapakkauksen näköiset luomiväripaletit.

makeup revolution blush golden sugar

Ultra blush palette – Golden sugar

Tässä herkullisessa paletissa on kahdeksan upeaa sävyä. Paletista löytyy yksi matta sekä yksi shimmerinen varjostusväri, neljä shimmeristä poskipunaa ja kaksi kimaltavaa highlighteriä. Tosin kuutta viimeistä voi käyttää myös highlightereinä kaikkia. Paletin sävyt sopivat kauniisti yhteen ja näitä voi käyttää jopa luomissa, sillä osassa on super hyvä pigmentti! Monikäyttöinen tuote siis kyseessä. Ostin omani Cocopandalta täältä ja se on itseasiassa nyt alennuksessa 6.95€.

makeup revolution ultra eyeshadows flawless

Ulta eyeshadow palette – Flawless

Tässä ihanassa 32 sävyn paletissa on sekoitettuna mattoja ja shimmerisiä sävyjä. Painottuu kimaltaviin luomiväreihin, mutta osassa on enemmän kimallusta ja osassa hieman vähemmän. Itse rakastan shimmereitä lumivärejä, joten voi vitsit, että rakastan tätä! Suurimmassa osassa väreissä on hyvät pigmentit, mutta esimerkiksi vaaleimmat sävyt on oikeasti todella vaaleita. Paletin sävyt on melko neutraaleja ja löytyy paljon kultaista, punertavaa, ruskeaa ja nudesävyjä. Joukosta löytyy kuitenkin ihan mustaa, sinistä ja yksi tumman vihreäkin väri. Oma suosikkini on upea viininpunainen, jolla olenkin ehtinyt jo monta silmämeikkiä luomaan. Tämänkin tilasin Cocopandalta täältä ja kyseinen paletti myös alennuksessa tällä hetkellä 8.95€

Onko sulla ollut testissä Makeup Revolution meikkisarja?


Näistä saatat myös pitää:

DICK JOHNSON – KOSMETIIKKAA MIEHILLE

ORGANIC SHOP VARTALOKUORINNAT

FOUR REASONS VOLUME & HIUSÖLJY

2 kommenttia

  1. Emma Engström kirjoitti:

    Wow, love it! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *