Hae
Inka Nitta

HABITARE 2018 – SISUSTUSMESSUT HELSINGISSÄ

habitare 2018

Viime keskiviikkona suunnattiin Ellin ja Viivin kanssa kohti Helsingin messukeskusta ja Habitare 2018 messuja. Habitare on Suomen suurin huonekalu, design ja sisutustapahtuma ja Habitare inspiroi ja antaa ideoita oman kodin sisustukseen ja pintamateriaaleihin. Myös remontista innostuneet saavat varmasti inspiraatiota messuilla, sillä etenkin erilaisia kylpyhuone, tapetti ja laattaratkaisuja löytyi todella monelta pisteeltä. Itse innostuin tietenkin poreammeista ja paljuista, vaikka omaa terassia ei ihan vielä löydy. (tai tarpeeksi suurta kylpyhuonetta)

habitaremessut 2018

habitare tori.fi

Tosiaan samaan aikaan messuilla pyöri Antiikki- ja Hifimessut sekä Habitare Pro, joka on ammattilaisille tarkoitettu puoli. Habitare 2018 on ollut jo käynnissä keskiviikosta lähtien ja jos et vielä ole ehtinyt; vielä tänään ja huomenna on aikaa vierailla Helsingin messukeskuksessa ja Habitare 2018 sisustusmessuilla. Keskiviikkona kello 9-12 järjestettiin Prewier tapahtuma ammattilaisille ja medialle, johon myös me päästiin osallistumaan Fanni K:n ja Tammertukun vieraina.

habitare 2018 fanni k

habitare ruoka

Fanni K vieraana

Fanni K uutuudet yllätti taas positiivisesti. Tyyliltään se oli nyt hieman merihenkistä, massiivista ja tummempaa kuin mitä keväällä. Rakastuin ylikaiken heidän juutti- ja villamattoihin, etenkin niihin, joista löytyi upeita nahkaisia yksityiskohtia. En meinannut myöskään saada katsettani irti upeasta metallisesta viinipullontelineestä, jota myös koristi tummanruskeat nahkayksityiskohdat. Musta metalli ja nahka on juuri nyt se juttu mikä iskee.

habitare sisustusinspiraatio

habitare sisustusmessut 2018

Fanni K ja Casa Stockmann oli varmaan mun suosikkipisteet. Mun sisustustyyli on sekoitus modernia ja skandinaavista sekä tykkään kolkosta, kylmistä väreistä ja suuresta tilasta, joten messujen esillepanot ei ehkä ollut täysin mun mieleen. Lähes kaikilta pisteiltä löytyi jotain mistä tykkäsin, mutta monet pisteet oli liian täynnä, joka häiritsi minua ja pilasi monen pisteen kokonaisuuden, vaikka muuten kivoja juttuja ja yksityiskohtia olikin.

habitaremessut

habitare2018

Suuria odotuksia ei messuilta minulla ollut, sillä tämä oli ensimmäinen kertani Habitare tapahtumassa. Kivaa oli, sitä en kiellä ja toivottavasti myös ensivuonna nähdään Habitaressa! Suuri kiitos vielä Fanni K, kun kutsuitte meidät katsomaan uutta syysmallistoa.

habitare casa

habitare messukeskus kuplatuoli

Tsekkaathan vielä videon päivästä:


Näistä saatat myös pitää:

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON THE TILES

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

UUSI UPEA FANNI K SISUSTUSMERKKI

5 kommenttia

 1. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Muhun iski kans Fanni K ja Stockmannin pisteet eniten! Fanni K oli ihanan erilaisia sisustus juttuja ja Stockmannin pisteellä kun taas väreinä oli musta ja valkoinen niin ne iskee aina muhun.

 2. Taina Grönlund kirjoitti:

  Ihastuin tuohon tiiliseinäseinäkuvan mustaan naulakkoon jossa on nuo puukoukut.

  Kenen valmistajan naulakko se on? Etsin Fanni K:n sivuilta mutta en löytänyt.

  Olen etsinyt keittiöön naulakkoa pyyhkeille yms. ja tuo näyttää ihan täydelliseltä!

 3. Nimetön kirjoitti:

  Kiitos tiedosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.