Hae
Inka Nitta

SYYSKUUN BETTE BOX – IT’S THE LITTLE THINGS IN LIFE

Syyskuun Bette box on täällä! Mä oon joskus tilannut Bette boxia vielä sen edellisellä nimellä ja yli puoltoistavuotta sitten tilasin hetken Bette boxia. Nyt mulla tuli kuitenkin sellanen fiilis, että halusin testata taas määräajaksi tätä kauneusaiheista kuukausittaista yllätysboksia. Nyt siis odotellaan kolme pakettia ja katsotaan jääkö Bette box mulla jatkuvaan tilaukseen.

Bette Box on siis kauneutta ja ideoita sisältävä kuukausittainen yllätysboksi. Bette Box sisältää uusia sekä vanhoja tuotteita täysikokoisesta näytekokoon. Tuotteita tulee boksista aina keskimäärin viisi, joista yleensä vähintään yksi on täysikokoinen. **Tästä voit tilata oman kuukausittaisen yllätysboksisi.

syyskuun bettebox

Syyskuun Bette Box sai teemakseen It’s the little things in life. Boksi sisälsi minulle sekä uusia, että vanhoja tuttavuuksia sekä tuotemerkkejä joita olen halunnut kokeilla! Kuulin hieman, että tämäkertainen boksi oli ollut aika erilainen tosi monella.

manna kadar bettebox

Manna Kadar

Manna Kadar on mulle tuttu jo aikasemmista Bette Boxeista puolentoistavuoden takaa. Mannan tuotteet ovat monitoimituotteita ja tätäkin tuotetta voi käyttää luomivärinä, higlighterinä ja poskipunana. Paletti on todella pieni ja kokonsa puolesta todella epäkäytännöllinen. Poskipuna on ihan kivan näköinen, mutta todennäköisesti tämä menee kiertoon. Täysikokoinen 3,4g maksaa 21USD.

ziaja bettebox

Ziaja

Ziajan uusi Acai Berry-sarja on sellainen, jota olenkin halunnut testata siitä asti, kun se Sokoksille ilmestyi myyntiin. Tämä sarjan tuote on misellipuhdistusgeeli-kuorinta, jolla voi poistaa meikin ja samalla jättää kasvojen ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Tämä ihana uutuustuote sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia ja luonnollisia partikkeleita sekä sinkkiä. Sopii päivittäiseen käyttöön ja herkälle iholle. Syyskuun Bette Box piti sisällään myös saman sarjan päivävoitenäytteen. Tämä kuorintageeli maksaa 7,90€. Näytteen sekä tämän puhdistusaineen tulen varmasti käyttämään.

rexona bettebox

Rexona

Dödö ilmestyi boxista kuin tilauksesta, sillä dödöni on melkein loppu ja uutta en ollut ehtinyt ostaa vielä tilalle! Rexona Maxium Projection Confidience Roll-On on valittu boxiin siitä syystä, että vuonna 2016 saman sarjan aiempi tuote oltiin valittu Betteläisten lemppariksi. Testin mukaan tämä Roll-On on kaksi kertaa tehokkaampi kuin tavallinen antiperspirantti ja Maximun aktivoituu ruumiinlämmöstä. Tällä tuotteella on aika kova hinta, meinaan 9,50€/50ml.

la girl bettebox

L.A. Girl

Osa oli saanut tämän tuotteet tilalla Primerin, jota olisin itsekkin toivonut, sillä tämän sävyisiä luomivärejä omistan pilvinpimein. L.A. Girl on mulle tuttu merkki ja olenkin tehnyt postauksen, jossa olen käyttänyt vain kyseisen merkin tuotteita täällä. L.A. Girlin hinta-laatusuhde on täydellinen. Hintaa tällä on 6,90€ ja tätä saa tilattua oletkaunis.fi sivuilta.

syyskuun bette box affect

Affect

Viimeisenä sain tämän Affectin tumman ruskean shimmerisen luomivärinapin. Osa tilaajista oli saanut luonnollisen vaalean sävyn, mutta uskon, että tumma tulee itselläni paremmin käyttöön. Olen aika huono käyttämään tälläisiä yksittäisiä luomivärinappeja, mutta Affectin pigmentti on hyvä ja sävy sellainen mitä en ennestään omista. Luomivärin hinta on 11,40€

 

Kokonaisuudessaan syyskuun Bette Box oli ihan ok. Harmittaa kuitenkin, että boksista paljastui kolme erilaista luomiväriä, joten monipuolisuudesta en ainakaan voi antaa plussapisteitä. Toivotaan, että lokakuun Bette Box yllättää sitten monipuolisuudellaan.

Tuleeko sinulle Bette Box?

**Affilate-linkki

Näistä voit myös pitää:

DICK JOHNSON – KOSMETIIKKAA MIEHILLE

ORGANIC SHOP VARTALOKUORINNAT

TUTUSTUMASSA VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLAAN

 

6 kommenttia

 1. Sonja Suomela kirjoitti:

  Oli kiva nähdä tuo L.A. Girl paletti kun monilla oli tullut se primer niin kuin minullekin! Itsekin kirjoittelin omasta boksista eilen 🙂

  https://www.stoori.fi/purkkisirkus/bette-box-syyskuu-its-the-little-things-in-life/

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mua taas harmitti tuo paletti, kuten tekstissä kirjoitinkin. Mun mielestä kuitenkin 3 erilaista luomiväriä oli vähän liikaa… :/ Luinkin jo sun postauksen 🙂

 2. Nimetön kirjoitti:

  Itse sain molemmat luomivärit tummanruskeina, eli monipuolisuus oli vieläkin heikompi. Itsekin petyin :/

 3. Maru kirjoitti:

  Huh, kolme luomiväriä samasta boksista on kyllä jo vähän liikaa! 😀 Mulle boksin paras uusi tuttavuus oli varmaan Ziaja.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mun lempparit oli myös Ziaja ja tykkäsin kyllä myös tosta affectin luomiväristä. L.A girlin luomivärin tilalle olisin mielummin ottanut sen primerin mikä osalle oli tullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.