Hae
Inka Nitta

DICK JOHNSON – KOSMETIIKKAA MIEHILLE

*Postauksen Dick Johnson tuotteet saatu

Kun viime kuun alussa kävin vierailemassa Stoorlan toimistolla, sain mukaan kosmetiikkaa myös miehelle. Merkki Dick Johnson, jota mieheni pääsi testaamaan oli jo tässä taloudessa tuttu nimeltään ja tuotteista Pallivaha oli jo tuttu vuoden ajalta.

dick johnson kosmetiikkaa miehille

Dick Johnsonilla on Suomessa kaksi parturia: Tampereella ja Helsingissä, sekä Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa Dick Johnson Store. Dick Johnson on tuttu erilaisista miesten kosmetiikkatuotteista ja etenkin tuotteista parralle sekä ronskista huumorista. Storesta löydät myös vaatteita miehille. Brändiltä löytyy myös oma verkkokauppa ja Stoorla myy tosiaan myös tuotteita.

dick johnson body wash

Dick Johnson Beard Wash

Tämä Snake Oilin tuoksuinen partasaippua puhdistaa kuulemma parran, viikset ja synnit. Partapesu on sertifioidun luonnonkosmetiikan tasoinen tuote ja sisältää suomalaisia raaka-aineita. Yhdeksi aineeksi on valittu nokkonen, joka vähentää allergioita ja rauhoittaa ihoa. Uskoisin, että tuotteen aineiden puolesta tämä partasaippua sopii hyvin myös kasvojen pesuun.

Dick Johnson Hair & Body

Uniikin ja eksoottisen tuoksuinen Snake oil tuoksua sisältävä naaman ja vartalon pesuaine, joka ainakin miehen sanoin on hyvin vaahtoavaa ja todella riittoisaa. Miehet yleensä suosivat monikäyttöisiä tuotteita (tai ainakin tuo minun suosii), joten tälläinen puhdistusaine, jolla pesee kasvot ja vartalon on hänen käyttöönsä erittäin hyvä.

dick johnson snake oil

Dick Johnson Snake Oil for Beard

Dick Johnson kuuluisa partaöljy, jossa myös Snake Oil tuoksu. Olen kuullut sanonnan, että jos omistat parran tarvitset tätä. Tässäkin tuotteessa eksoottinen ja miehekäs tuoksu. Pumppupullo on kätevä ja tämä myös tehty Suomessa tietenkin!

Miltä se Snake Oil minusta siis tuoksuu?

Omasta mielestä näissä kaikissa tuotteissa Snake Oil tulee erilailla esiin. Hair & Body Washissa päällimmäisenä haistan tervan ja metsän. Mun ystäväni haisto tuotteessa raikkaan mentholin. Kaikista tuotteista partaöljyssä tulee tuoksu kaikkein vahvimpana ja ehkä eniten minua miellyttävänä. Tuoksussa on ripaus miehisyyttä, tervaa, metsää ja vaniljaista viskiä. Tuoksu on uniikki ja eksoottinen eikä sitä voi oikeasti kunnolla kuvailla, sillä se on niin erilainen kuin mikään muu tuoksuttelemani asia. Yksi asia on varmaa: hyvältä se tuoksuu!

dick johnson vitun hyvä kahvi

Vitun hyvä kahvi

Nimensä mukaisesti. Ei ihan Juhlamokkaa voita, mutta kyllä tätä juo. Paahtoprosentti on hieman tummempi kuin siinä perus Juhlamokassa, mutta ei kuitenkaan ole täysin tummapaahto. Kyseessä on eettinen kahvi, valmistaja ostaa kahvin suoraan viljelijältä, joten kahviviljelijä saa isomman prosentin. Tätä kahvia saa papuina ja jauhettuna.

dick johnson fibre wax

Dick Johnson Fibre Wax

Tämä hiusvaha toimii parhaiten sormin viimeisteltävään kampaukseen, mutta voit käyttää myös kampaa apuna, jolloin lookki on huolitellumpi. Tuote on vesiliukoinen, riittoisa ja helposti levittyvä. Hiusvahassa on mattaviimeistely, jonka ansiosta saat hiuksiin todella luonnollisen lookin. Tuoksu on todella hyvä viskin ja vaniljan yhdistelmä.

dick johnson pallivaha

Pallivaha

So good for your balls. Suosittu Dick Johnsonin Pallivaha sisältää vitamiinipitoista sheavoita. Vähentää pallien kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Tuote toimii oikein hyvin myös after shavena. Tälle tuotteelle löytää vaikka kuinka paljon käyttötarkoituksia ja ajattelinkin toteuttaa oman postauksen ihan vain pelkästä pallivahasta, sillä tätä voi huoletta käyttää myös naiset.

Tässä olikin muutama kiva tuote mitä sain Stoorlalta miehelleni. Dick Johnsonin tuotteet on hauskoja, kauniita ja miehekkäitä. Oikein oiva lahjaidea.


Näistä voisit myös pitää:

ORGANIC SHOP VARTALOKUORINNAT

TUTUSTUMASSA VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLAAN

FOUR REASONS VOLUME & HIUSÖLJY

 

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Kivat kuvat! Dick Johnsonin tuotteet on kyllä ollut miehen mieleen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.