Hae
Inka Nitta

FESTARIPUKEUTUMINEN KAUPUNKIFESTAREILLA? + BLOCKFEST ASU

Kuten lupasinkin tälläviikolla postatussa Blockfest 2018 fiilistelypostauksessa niin tulee vielä toista Blockfest postausta! Eli keräsin molempina päivänä festareilla hieman huomioita, että mitä kaupunkifestareille ihmiset pukevat. Samalla tässä postauksessa kuvituksena mun Blockfest päivä kakkosen asukokonaisuus, jonka tyylistä löytyi myös monelta muulta festarityypiltä! Mutta siis huomioita millaiselta festaripukeutuminen näytti omaan silmääni.

blockfest pukeutuminen

Leveät lahkeet ja raidat

Leveitä lahkeita näki paljon. Lyhyempää ja pidempää. Leveitä lahkeita koristi useasti raidat ja todella paljon näkyi pystyraidalla mustavalkoisia pitkiä leveitä viskoosihousuja.

Kietaisuhameet ja -mekot

Kuten ylempikin vaihtoehto, myös tämä on ollut muodissa hetken aikaa jo ihan katukuvassa. Etenkin keltaisia kukilla varustettuja kietaisumekkoja oli naisilla. Hameita ja kokomekkoja oli aika tasapuolisesti, mutta lähes kaikkia kuitenkin koristi kukkakuosi.

Maiharit mekon kanssa

Tämä näytti niin kivalta! Monet naiset oli yhdistänyt vähän sirompia ja vähän paksumpiakin maihareita mekkoihin sekä hameisiin. Tämä toi mun mielestä kivaa rokahtavuutta ja särmikkyyttä muuten naisellisiin asuihin.

adidas

Kolmea raitaa, cropattua hupparia ja nappiverkkareita näkyi festaripukeutumisessa todella paljon! En kyllä ihmettele ollenkaan, sillä adidas on aika kovassa huudossa juuri nyt.

miten kaupunkifestareille pukeudutaan

Punainen ja keltainen

Nämä kaksi väriä näkyi todella vahvasti festaripukeutumisessa. Punainen on syksyn tuleva muotiväri ja keltainen oli kesän väri, joka varmasti jatkaa myös syksyn muodissa.

Glitterit ja ihotimantit

Mitä olisikaan mitkään festarit ilman kimallusta? Paikanpäältä tosin löytyi myös Elina K:n piste, joten olisi ollut outoa, jos festarikansa ei olisi peittynyt glitteriin.

Farkku

Farkkua oli takeissa, housuissa, hameissa ja jopa haalareissa. Erityisesti vaaleaa farkkua näki ihan housuissa ja takeissa.

Pelipaidat

Tämä oli aika yllätävä trendi festareilla! Tämä ehkä korostui enemmän miehillä kuin naisilla, mutta muutamilla naisillakin näin pitkät hiukset auki, paljon meikkiä, pelipaidan ja stayupit tai verkkosukkikset alla. Pelipaidoista eniten näki Tapparan paitoja, mutta myös muita liigajoukkueen paitoja oli sekä ihan NHL paidoista jopa KHL pelipaitoihin.

kaupunkifestarien pukeutuminenKyllä se vain niin on, että kaupunkifestareiden pukeutuminen muuttuu aika paljon verrattuna normi festareihin kaukana kaupungista. Mä olisin kuitenkin odottanut Blockfesteille myös ihania lettejä, kultaisia tatuointeja käsiin, kimonoita, valkoisia vaatteita, rentoja kevyitä pellavamaksimekkoja, pitsiä ja koruja, mutta ehkä se vaan ei ole se festaripukeutuminen kaupunkifestareilla.

pukautuminen festareilla

takki – H&M / toppi – Pieces / housut – Pieces / kengät – Nike / korvikset – Coruu[*saatu]


Näistä saatat myös pitää:

BLOCKFEST 2018

PUKUKOODINA JUHLAVA

PYHIMYKSEN KEIKALLA IHAN FANITYTTÖNÄ

4 kommenttia

  1. Saga kirjoitti:

    Toi sun meikki *_* <3

  2. Diiskuneiti kirjoitti:

    Ihanan rento asu ja wau mitkä glitterit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.