Hae
Inka Nitta

ORGANIC SHOP VARTALOKUORINNAT

Onko siellä jollekkin tuttu kosmetiikkabrändi nimeltä Organic Shop? En ihmettele jos on, sillä reilu vuosi sitten kyseinen merkki oli todella suuressa nousussa etenkin kahvikuorintansa vuoksi. Myös mä olen testannut Organic Shopin kuorinnoista kahvikuorinnan ja tykkäsin siitä todella paljon! Hetki sitten ostin itselleni testiin Organic shopin vartalokuorinnat Sicilian orange ja Raspberry cream.

organic shop

Organic Shop on siis edullista, mutta tehokasta luonnonkosmetiikkaa. Kaikki merkin tuotteet on turvallisia eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Organic Shopin kuorintoja myy mm. Sokos ja Sokos Emotion sekä monet verkkokaupat mm. House of Organic. Hinta pyörii siinä noin. viiden euron paikkeilla, mutta huomasin, että Sokoksen verkkokaupassa osa kuorinnoista on nyt alennuksessa alle 3 eurolla!

organic shop orange

Organic Shop Sicilian Orange

Tämä ihana appelsiinin tuoksuinen kuorinta on virkistävä ja sisältää orgaanista appelsiiniöljyä sekä luonnollista sokeria, jotka silottavat ja palauttavat ihon ihanan täyteläiseksi.

organic shop vadelma

Organic Shop Raspberry Cream

Ihan taivaalliselta karkilta tuoksuva vadelmainen kuorinta hoitaa ihoa hellävaraisesti. Orgaaninen vadelma ravitsee ihoa samalla kun luonnollinen sokeri kuorii hellästi ja uusii ihoa.

organic shop vartalokuorinta

Tuoksuja löytyy todella paljon ja varmasti jokaiselle miellyttävä. Suklaa voisi olla seuraava kokeilemisen arvoinen tuoksu kuorinnassa. Tykkään, kun näistä löytyy sokeria ihan oikeasti ja kuorivan tehon voi tuntea samalla kun vartalokuorintaa pyörittelee iholle. Nämä pysyy ehdottomasti mun ihonhoitotuotteiden joukossa!


Näistä saatat myös pitää:

TUTUSTUMASSA VERKKOKAUPPAKESKUS STOORLAAN

IHOKARVOJEN SOKEROINTI – SATTUUKO, KUINKA USEIN?

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

 

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Yhdet parhaista vartalotuotteista löytyy ehdottomasti Organic Shopilta – ja vieläpä edulliseen hintaan! 🙂

 2. Jenna kirjoitti:

  Noi kuorinnat on jotain niin taivaallista ja vielä edullista!! Mulla on käytössä toi vadelma. <3

  Tosi hienoja kuvia muuten, mutta pakko sanoa että häiritsee tuo lusikka, koska ei sovi konseptiin 😀 Vaikka kieltämättä tuo tuoksuu niin hyvältä, että sitä tekisi mieli maistaa. 😉

  • Inka Monola kirjoitti:

   No ne kyllä on ihan super taivaallisia! Kuviin lisäsin lusikan, koska en mä ainakin itse tykkään ottaa kuorintaa oikeasti lusikalla purkista, sillä en tykkää jos suihkussa sinne purkkiin menee vettä yms, joten en ajatellut kuvista saavan sellaista kuvaa, että lusikka on siinä, koska haluaisin syödä kuorintoja! 😀 Kiitos paljon 🙂

 3. Krissu H kirjoitti:

  Organic Shop on ihana merkki ja onneksi niin edullinen! Siltä löytyy kyllä niin paljon erilaisia vartalotuotteita, jotka mielellään ottaisi itselleen. 🙂

  Pakko sun tekstistä huomauttaa sen verran, että ”organic” ei ole suomeksi orgaaninen. Orgaaninen tarkoittaa suomen kielessä ylipäänsä eloperäistä ja tässä yhteydessä ”organicilla” viitataan luomuun. Eli luomuappelisiiniöljystä ja luomuvadelmasta on varmastikin kyse. 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Äläpä muuta sano! Mä en oo kokeillut toistaiseksi vielä muita tuotteita Organic Shopilta kuin kuorintoja, mutta täytyy pitää mielessä.
   Orgaaninen appelsiiniöljy yms on otettu suoraan Sokoksen nettikaupan Organic Shopin kuorintojen tuoteselosteesta, joten uskon sen olevan ihan oikein 🙂

 4. kat von yvon kirjoitti:

  Tosi kivat kuvituskuvat!

 5. Marjo kirjoitti:

  Sain ystävältä tuossa keväällä yhden purkin testaukseen kun hänellä oli erehdyksessä tullut ”ostettua vähän liikaa” 😀 Olen tykännyt todella paljon ja uskon, että jatkossa tulen myös itse hankkimaan. PIdän myös tuoksusta todella paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.