Hae
Inka Nitta

SISUSTA JULISTEILLA – VIIHTYVYYTTÄ ASUNTOON

desenio tauluseinä

Pääsin kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa valitsemaan uutta piristystä asuntoon julisteiden merkeissä. Kuten olen monet kerrat maininnutkin viihtyvyyteni nykyisessä asunnossa ei ole parhaimmillaan, mutta pienillä piristävillä muutoksilla sitä pystyy aina lisätä.

Deseniolta löytyy vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Julisteita löytyy mustavalkoisista kauniisiin maisemakuviin ja eläinkuvista muotikuviin. Julisteiden lisäksi Desenion valikoimaan kuuluu erilaisia kauniita kehyksiä sekä taulutarvikkeita mm. kiinnikkeitä ja kehyskartonkeja.

Mä halusin tehdä muutoksia eri paikkoihin julisteiden avulla ja siksi valitsinkin keskenään erilaisia julisteita. Meiltä löyty jo ennestään Desenion julisteet seinältä, mutta koska samat kuvat on pyörineet jo asunnosta toiseen muutaman vuoden, halusin muuttaa lähes kaiken!

sisustusjulisteet desenio

desenio sisustustaulut

Työtila koki muutoksen ja mustavalkoisen tilalle tuli myös vihreää, jota asunnosta löytyy muutenkin! Juliste Forest tuo siis raikkautta seinällä ja sen viereen valikoitui ihana TAMPERE juliste, sillä olen todella Tampererakas ja kyseisestä julisteesta olen haaveillut jo parisen vuotta.

desenio julisteet

sisustusjulisteet

Myös olohuoneen tauluhylly sai kokea suuren muutoksen, kun jokainen juliste vaihtui ja tuli vielä kaksi lisää! Jatkoin tätäkin luontomaisella teemalla ja keskelle hyllyä pääsi sinivihreä vuoristomaisema Cloud Mountains ja sitä vartioimaan Wolf B&W sekä White Owl. Valitsin hyllyn reunoille vielä pienet 13x18cm julisteet Black Feather ja yksinkertaisen kauniin Brush Blackin.

desenio keittiötaulut

desenio keittiöjulisteet

Keittiö sai kaipamaansa muutosta sekä piristystä ja valkkarin rakastajana seinälle pääsi hauska White Wine Guide sekä Bon Appetit julisteet.

Tykkään sisustaa julisteilla ihan hirmuisesti, sillä ne saavat ainakin minulla kodin tuntumaan super kodikkaalta ja ne ei vie lattia- tai pöytätilaa. Olen aina ollut sisustuksen suhteen kuitenkin sellainen, että mielummin liian vähän kuin liian paljon, mutta tauluja voisin ottaa oikeasti vaikka koko seinän verran! Suosittelen siis, että sisusta julisteilla, sillä vaihtoehtoja on niin paljon ja toimii paremmin kuin erilaiset koriste-esineet hyllytilaa viemässä.

Haluttiin yhdessä Desenion kanssa vielä tarjota teille ihanille oma alekoodi!

Koodilla INKANITTA saat -25% alennusta julisteista* 21.-23.8. välillä! *Ei koske kehyksiä tai handpicket-/collaboration-osioiden julisteita.


Näistä saatat myös pitää:

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

PORIN ASUNTOMESSUT 2018

RUOKAILUTILAN MUODONMUUTOS

4 kommenttia

 1. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Oon ihastellut aina muiden tauluseiniä ja haaveillut semmoisesta itsekkin! Teidän koti on mun mielestä viihtyisä ja taulut antaa vielä vähän lisää kodikkuutta. Tampere taulu on tulossa itsellenikin, koska Tampere on vaan <3

 2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Oi vitsi miten ihania! ♡ Toi susi on ehdottomasti mun lemppari, ihan mieletön 🙂 Tykkään myös tosi paljon tosta miten oot asetellut noi keittiön taulut, toimii!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Voi kiitos paljon Elli! <3 Mä kyllä tykkään kans tosta sudesta ihan hirveesti, mut lemppari taitaa olla toi Tampere taulu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *