Hae
Inka Nitta

MÄ OON NIIN LOMALLA – LOMAKUULUMISIA

lomakuulumisia

Eilen mulla oli mun lopun kesäloman ensimmäinen päivä. Kesäkuussa pidinkin jo kolmisen viikkoa lomaa ja elokuun loppuun olin toivonut vielä hieman reilu viikon lomailua. Koko kesä on tullut paiskittua aika paljon töitä ja kesän loppuun on ihana pitää hieman vapaata ja heittää aivot hetkeksi narikkaan työjutuista.

Mun reilun viikon loppulomalla aion ehdottomasti nähdä paljon ystäviä ja muutenkin nostaa sosiaalisen elämän tasoa, sillä työt on verottanut aika paljon kavereiden näkemistä. Keskiviikkoiltana näinkin jo pitkäaikaista ystävääni terassilla muutaman parissa.

Tänään suuntaankin Blockfesteille avomiehen ja kaveripariskunnan kanssa ja meidät näkeekin siellä fiilistelemässä koko viikonlopun ajan. Kamalasti muita suunnitelmia ei lomalle ole, paitsi sitä kavereiden näkemistä ja toivon, että ensiviikon alussa säästytään suuremmilta rankkasateilta ja päästään vielä päiväpatikoinnille koiran kanssa johonkin kansallispuistoon.

Palataan viimeistään sunnuntaina ja ensiviikon aikana lupaan, että postaustahtini blogissa tasaantuu! Ei mulla nyt kamalasti muuta ole, mutta halusin nopeasti tulla kertomaan mun lomakuulumisia ennen kuin suuntaan festarialueelle.

Ootko sä tulossa Blockfesteille vai joko festarit on juhlittu tältä kesältä?


Näistä saatat myös pitää:

MIKSI RAKASTAN ELOKUUTA?

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

PENTUKUUMETTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.