Hae
Inka Nitta

FOUR REASONS VOLUME & HIUSÖLJY

kc four reasons shampoo hoitoaine ja hiusöljy

Tänään halusin tulla esittelemään mun paria suosikkituotetta hiuksille. Mä olenkin ennenkin puhunut täällä blogissa, että tykkään hiustuotteissa erityisesti KC:n tuotteista ja etenkin heidän Four Reasons – sarjasta. Melkein 10 vuotta sitten opettelin käyttämään hiustenpesussa kampaamotuotteita ja silloin Four Reasons – sarjaa oli paljon vaikeampi hankkia mistään! Nykyisinhän esim. Prismat myy myös kampaamotuotteita ja hinnatkaan ei ole ihan pilvissä. Esittelyyn tänään pääsee siis mm. Four Reasons Volume hiustenpesusarja sekä ihana argan oil beauty serum.

four reasons volume

Four reasons Volume shampoo & hoitoaine

Volume sarja on suunniteltu tuuheutta ja ryhtiä kaipaaville hiuksille. Sarja vahvistaa hiusta ja parantaa niiden kimmoisuutta. Volume tuotteet sisältävät hopealehmusuutetta, joka lisää kaivattua volyymia ja suojaa sekä kosteuttaa tukkaa. Volume sarja (etenkin hoitoaine) tuoksuu ihanalle, vaniljaiselle! Tuotteista löytyy UV-suoja.

four reasons argan oil

Four reasons Argan oil hiusöljy

Kiiltoa ja kauneutta lisäävä hiusten oma kauneusseerumi, joka pehmentää ja lisää hiusten elinvoimaa. Aitoa arganöljyä sisältävä hiusöljy syväkosteuttaa ja ravitsee hiuksia tehden niistä joustavat ja hyväkuntoiset. Selvittää ja silottaa ja käy oikein hyvin suihkutettavan hoitoaineen tilalla. Ei latista hentojakaan hiuksia sekä käy hyvin lämpötyökalujenkin kanssa.four reasons volume argan oil

Tässä suosikkini pitkältä aikaväliltä. Välissä totta kai on tullut testattua vaikka mitä kaikkea muuta, mutta nämä on luottotuotteita! Hiustenpesutuotteista valitsen yleensä juuri tämän Volume sarjan tai vastaavasti Colour sarjan ylläpitämään värjätyn hiuksen kiiltoa.


Näistä voisit myös pitää:

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

FOUR REASONS HIUSTUOTTEET TESTISSÄ

HIUSTEN MUODONMUUTOS

4 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Mulla löytyy myös tuota hiusöljyä ja se on toiminut mulla paremmin kuin hyvin 🙂 Noita shampoita ja hoitoaineita olis kans kiva joskus kokeilla!

  2. Diiskuneiti kirjoitti:

    Mullakin on tuota öljyä ja oon tykännyt kovasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.