Hae
Inka Nitta

MUSTA MEKKO HELLEASUNA

P7270069

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Viime päivät on ollut todella kiireisiä päivätyön, vapaa-ajan kuin bloginkin puolesta. Syksylle on suunnitteilla kaikkea kivaa ja avaankin asiaa teille paremmin elokuun loppupäässä, kun pääsen kehittelemään kaiken loppuun ja kuulen miltä mun päivätyön syksyn kohtalo näyttää.

P7270050

Nyt kuitenkin palataan ajassa pari viikkoa taaksepäin asukuvissa, kun pauhasi kovat helteet. Nyt ikkunasta näyttää sateiselle ja lämpötilamittarikin on kahdenkymmenen asteen alapuolella. En valita, sillä kuten miksi rakastan elokuuta? – postauksessa kerroinkin, niin rakastan syksyä ja hieman koleampaa säätä!

P7270067

Musta mekko helleasuna ei ollut ehkä paras vaihtoehto auringon porottaessa suoraan kohti. Materiaaliltaan mekko kuitenkin on onneksi ilmava ja todella ohut, joten se ehkä hieman kompensoi huonoa värivalintaa. Asusta kuitenkin tykkäsin, vaikka ensin en meinannut edes kuvata koko asua sen yksinkertaisuuden ja tylsyyden takia. Pienet yksityiskohdat, kuten suuret sulkakorvakorut ja pyöreät aurinkolasit tekevät siitä oikeastaan aika mielenkiintoisen.

P7270056

Hellepäivien asuvalinnat on ollut melko vaikeita. Suurimmaksi osaksi on tullut kuljettua höntsyshortseissa ja löysässä t-paidassa, mutta töihin on onneksi pystynyt valitsemaan vähän muutakin, sillä ilmastointi on pauhannut liikkeessä koko kesän niin kovalla, että hihattomalla ei ole pärjännyt, haha!

P7270042

mekko – VERO MODA / sandaalit – H&M / aurinkolasit – RayBan / *korvakorut – Coruu

*saatu

Näistä voisit myös pitää:

TILATTIIN JUHLAMEKKOJA WISHISTÄ!

VIHREÄ KUKKAHAME

PAPERIPUSSIHOUSUT, KIMALLEKENGÄT & KUULUMISIA

6 kommenttia

 1. sofia kirjoitti:

  Kivan rennon näköinen kesämekko 🙂 Voisin itsekkin käyttää! :>

 2. Paula kirjoitti:

  Toi on kyllä tosi ihana mekko!

  Asut näille hellepäiville on kyllä olleet hiukan haastavia, kun ei välttämättä tahdo ihan hirveän paljastavassa olla, mutta ei myöskään hikoilla kuin pieni sika :p

  • Inka Monola kirjoitti:

   Paljon kiitoksia Paula! Olet ihan oikeassa, että kun ei halua itseään kokonaan paljastaa, mutta toisaalta ei halua haistakaan 😀

 3. Niina kirjoitti:

  Mun mielestä taas tosi kiva asu! <3 Mekot on niin kivoja, kun ei tarvii miettii liikaa miten esim paita ja hame sopii yhteen 😀 Ja nuo pienet yksityiskohdat lisää just asun mielenkiintoisuutta 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos paljon Niina! <3 Joo tykkään kyllä mekkojen helppoudesta ihan älyttömästi, kun ne vaan voi heittää päälle ja ei tarvi just miettiä miten ylä- ja alaosa sopii keskenään yhteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.