Hae
Inka Nitta

TILATTIIN JUHLAMEKKOJA WISHISTÄ!

Saatiin ystävän kanssa hauska idea ja päätettiin tilata juhlamekkoja Wishistä sekä kuvata siitä video. Videolla näkyy myös try on haul juhlamekoista.

Oon ollut viimeaikoina todella innoissani videoiden teosta, joten Youtubekanavalleni on ehdottomasti tulossa syksyn aikana lisää materiaalia. Muistakaa tilata kanavani, johon pääset tästä ja videoihin sekä blogin kommenttikenttään saa ehdottaa omia videotoiveita!


Näistä saatat myös pitää:

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ + SUKLAAMUNIEN MAISTELUVIDEO

MEIKATAAN ILMAN PEILIÄ

4 kommenttia

 1. Saga kirjoitti:

  Siis toi sun ruskee mekkohan on ihan kivankin näköinen! Noissa muissa toi tyllihelma on aika säälittävä ja onhan noi halvan näkösii, mut ei todellakaan nyt NIIN pahoja mitä ois voinu kuvitella. Mut toi ruskee mekkohan on ihan käytettävä 🙂

  Nää on kivoja, ittee aina kiinnostaa mitä saa oikeesti jos ja kun tilaa noista halpispaikoista 😀 Oma vanhojenmekko oli eBaystä ja maksoi 25€ posteineen ja se oli kyl ihan tosi hyvä (Y)

  • Inka Monola kirjoitti:

   Ruskeesta mekosta tykkäsinkin, mutta kangas on oudon painavaa, joten se vaikeuttaa käyttöä ja ei siksi ihan mun ykkösvalita ole 😀 Oon jotenkin kuullu, että eBayssä kauppiaat olisi jotenkin vähän luotettavempia ja tulee enemmän sellaista miltä kuvassakin näyttää. 🙂

 2. eve kirjoitti:

  Moikka!

  Huippu video tää ;D Jännityksellä sai oottaa näin katsojanakin, mitä paketeista löytyy.. Vastaavia Wish-kokemuksia löytyy iteltäkin. Videon mekot oli pitkälti ”sinne päin -mekkoja” ja teidän reaktiot hulvattomia, hyvin viihyttävä video xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.