Hae
Inka Nitta

MIKSI RAKASTAN ELOKUUTA?

Viikko sitten vaihtui heinäkuu elokuuhun. Nyt vietetään mun vuoden lemppari kuukautta ja haluankin kertoa, että miksi rakastan elokuuta?

miksi rakastan elokuuta 3

Syksy on ihan ovella ja uusi aikakausi alkaa

Syksy on ainakin minulle ollut aina sellainen uusi minä uusi elämä tyylinen vuodenaika ja inspiraatio on kovimmillaan silloin. Syksyisin ihmisillä alkaa koulut, uudet työt jne.

Yöt pimenevät

En tykkää, että kohta on pian pimeetä jo keskellä päivää, mutta on ihanaa, että öisin on pimeää ja unta saa paljon paremmin. Helpompi myös herätä virkeänä kirkkaasseen aamuun, kun valoista ilmaa ei ole 24/7.

Pukeutuminen muuttuu ja monipuolistuu

Elokuussa vaatekaupoista on aika hyvin jo hävinnyt kesävaatteet ja tilalle on tullut paljon uutta syysmallistoo. Yleensä elokuussa myös on saanut vetää jo nahkatakkia päälle ja muuttaa pukeutumisen värejä tummempaan suuntaan.

Kauneimmat auringonlaskut

Oon itse henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Suomen taivas ainakin täällä Tampereella on kauneimmillaan elokuussa. Syy voi toki myös piillä siinä, että jaksan olla hereillä siihen aikaan, kun auringonlasku näkyy!

P7270085

On vielä lämmin, mutta ei liian kuuma

Illat viilenevät ja asunnoissa pystyy hengittämään. Päivällä tarkenee vielä vähäisemmissä vaatteissa, mutta yöt pystyy nukkumaan.

Luonto alkaa muuttua

Elokuussa osa kasvillisuudesta alkaa jo kellastumaan ja luonto näyttää super kauniilta!

Elokuussa tapahtuu

Yleensä olen tehnyt paljon ja on esimerkiksi Blockfestit, jotka myös tänä kesänä on minun ainoat festarit. Pari hauskaa kotimaanreissua on myös tiedossa ja elokuulle on aina kiva suunnitella kaikkea.

Lähellä lempi vuodenaikaani

Syksy on siis ehdoton suosikkini ja varsinkin silloin kun se on vähäsateinen ja ei ihan pakkasen puolella olla. Musta tuntuu, että etenkin tämä syksy saattaa olla unelmieni syksy!

miksi rakastan elokuuta 2

Siinä pari hassua syytä miksi rakastan elokuuta! Nämä asukuvat on muuten jotenkin tosi syksyisiä. Leveissä raitahousuissa on nyt viihdytty monesti ilmojen hieman viilentyessä. Asu ei sovi paikkaan, jossa kuvat on otettu, mutta ehkä juuri siksi onkin niin hauskoja.

miksi rakastan elokuuta asu

crop top – BikBok / housut – Pieces / sandaletit – H&M / korvarenkaat – VERO MODA


Näistä saatat myös pitää:

VIHREÄ KUKKAHAME

PAPERIPUSSIHOUSUT, KIMALLEKENGÄT JA KUULUMISIA

PRINSESSAMAISTA TYLLIÄ JA T-PAITA

10 kommenttia

 1. Hannah-Tuulia kirjoitti:

  Ihana kuulla että joku muukin pitää elokuusta ja syksystä

  Olen syksyn lapsi. Aikoinaan iski kaamosväsy ja masennus kun syksy hiipi esiin. Nykyään olen nauttinut syksyistä aivan eri tavalla. Rakastan juurikin syksyistä pukeutumista ja syysvärejä. Syyskengät ovat niin hienoja. Minusta on mukavaa kun saa vetää paksun hupparin päälle ja lähteä metsälenkille raikkaassa syysilmassa. Metsä muuttuu väreiltään niin upeaksi vaikka samalla onkin haikeutta ilmassa. On kuitenkin hienoa että on nämä vuodenajat

 2. Jenna kirjoitti:

  Elokuu ja muutenkin syksy on mun mielestä parasta ja niin kaunista koko ajan eikä se sade myöskään haittaa! 🙂

  Muuten aivan ihanat housut, mä rakastuin <3 onkohan noita enää myynnissä?

  • Inka Monola kirjoitti:

   Sade on ihan jees, jos ei kokoaikaa tule! 😀 Housuja epäilen, että mistään löytyy, mutta Piecesin Mose Pantsit kyseessä, joita voit netistä etsiä 🙂

 3. Liisa kirjoitti:

  Olen kesäihminen henkeen ja vereen, mutta elokuun pimenevät illat ovat ihania. Istuskelen iltaisin saunan kuistilla ja polttelen kynttilöitä.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mäkin oon syksyisin jotenkin super inspiroitunut, vähän niinku se olisi uusi vuosi 😀

 5. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Sama! Syksy on oikeasti ihanaa aikaa ja elokuu merkkaa mullekin aina uusia alkuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.