Hae
Inka Nitta

KESÄ- JA HEINÄKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

Lämmin heinäkuu vaihtui lähes viikko sitten hieman syksyisempää elokuuhun ja nyt olisikin taas vuorossa kuukauden loppuun kulutettu kosmetiikka. Tässä postauksessa siis kesä- ja heinäkuun loppunut kosmetiikka.

hiustuotteet loppuneet

Shampoot ja hoitoaineet

Hiustenpesutuotteita loppui ihan urakalla kahdessa kuukaudessa. Mä normaalisti pesen tukkaa joka toinen päivä, mutta esimerkiksi heinäkuun helteillä on ollut pakko pestä päivittäin, koska helle ja kuumuus on ollut niin paha.

Lush Fairly Traded Honey minishampoo pullo oli riittoisa, hyvän pesutehon omaava ja erittäin miellyttävän tuoksuinen Lushin shampoo. Lushin tuotteet on ihanan luonnollisia, mutta kuitenkin tehokkaita, joten uskon, että Lushin shampoita tullaan näkemään jatkossakin käytössäni.

The Body Shop Banana shampoo ja hoitoaineon älyttömän ihanan tuoksuisia! Mä rakastan yli kaiken banaanin tuoksua ja nämä eivät ole yhtään teollisen baanaanin vain ihan aidon tuoksuisia. Harmikseni näitä tuskin tulen ostamaan uudestaan, sillä nämä on kuiville hiuksille ja minulla on enemmän rasvaiset.

Loreal Elvital hoitoaine on ollut ennekin loppuneissa ja edelleen sanon, että paras hoitoaine mitä marketit myy. Tätä tulen edelleen ostamaan tulevaisuudessakin.

loppuneet rasvat

Rasvat

The Body Shop Vitamin E moisture cream toimitti minulla päivävoiteen virkaa ja tykkäsin erityisesti kuinka voide toimi hyvin meikin alla. Perus hyvä voide, joka imeytyy nopeasti ja toimii hyvin sekaiholla. Voisin ostaa tätä lisää.

Nivea Soft on myös ollut loppuneissa aikaisemmin. Minun luotto kasvorasvani jota laitan useasti aamuisin sekä iltaisin. Koostumus on miellyttämpi kuin missään muussa kokeilemassani kasvorasvassa. Tätä löytyy jo lisää kylppärin kaapista ja aion käyttää jatkossakin.

The Body Shop Body Yogurt valloitti täysin sydämeni. Tuoksuna mansikka ei ole paras mitä näitä jukurtteja löytyy, mutta vartalon rasvaamiseen aion käyttää tulevaisuudessa vartalojukurtteja enemmänkin. 15 sekunnin imeytyminen ja levittämisen helppous on kaikkea mitä vartalovoiteelta voinkaan toivoa.loppuneet meikit

Meikit

essence Brighten Up! Banana powder on hinta-laatusuhteeltaan paras väritön puuteri mitä olen tähän mennessä kokeillut. Tätä aion ehdottomasti käyttää jatkossakin!

L.A. Girl PRO prep Primer oli ensimmäinen oikea primer jota testasin. Tämä vaikutti todella hyvältä on on edullinen hintansa puolesta, mutta aion kokeilla muitakin, joten saa nähdä tulenko ostamaan tätä lisää.

muut loppuneet

Muut

Lush Kalamazoo Beard and facial wash kulutettiin yhdessä poikaystävän kanssa. Meiltä kummaltakaan ei partaa löydy, joten tämä kävi meillä kasvojenpesuaineena. Molemmat tykättiin tästä niin paljon, että suunnitteilla on tilaus Lushilte!

Goldwell hiusöljy on ollut minulla jo varmaan kahden vuoden ajan ja käytin sen lopulta hieman väkisin loppuun. Ihan perus hyvä öljy, mutta tämä ehkä silotti liikaa tukkaa ja tykkään hieman pörröisestä, joten tämä ei vain ollut öljyni.

Palmolive Anti-Stress dödö oli ihan yhtä hyvä kuin edellinenkin Palmoliven. Kiinnostuin ensin Palmoliven dödöistä hauskojen purkkien takia, mutta totesin sen, että nämä ovat mielestäni parhampia mitä marketeista löytää.

heinäkuun loppunut kosmetiikka

Tälläinen kasa loppui kosmetiikkaa kesä- ja heinäkuussa. Löytykö tuttuja tuotteita minun loppuneiden seasta?


Näistä voisit myös pitää:

IHOKARVOJEN SOKEROINTI – SATTUUKO, KUINKA USEIN?

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

KESÄISIÄ IHONHOITOTUOTTEITA – LUSH COSMETICS

 

 

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Tällä kertaa loppuneiden seassa on paljonkin tuttuja tuotteita. Oikeastaan Lushin tuote oli ainut mitä en entuudestaan tiennyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *