Hae
Inka Nitta

VIHREÄ KUKKAHAME

asu kukkahame

Tässä mun viimeaikojen ihan lemppari asu nimittäin vihreä kukkahame, lenkkarit ja crop toppi. Ylä- ja alaosan bongasin kauppakeskus Ratinan Goodwear nimisestä vaateliikkeestä, joka oli täynnä edullisia vaatteita ja hinta-laatusuhde näyttää ainakin täsmäävän, sillä tuo cropattu sunshine toppikin on 95% puuvillaa ja hintaa oli alle 10€.

kukkahameessa

asu goodwear

Puin tämän asun viikko sitten päälleni, kun treffasin mun parhaimpia ystäviäni Tampereen keskustassa. Mä kävin vihdoikin terassilla, varmaan ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen! Siinä istuessa nauttiessa kauniista kesäpäivästä ja hyvistä ystävistä mietin vain, että miksi en tee tätä useammin. Sitten tajuaakin, että on oikeasti vain aina töissä..

kukkahame

goodwear asukokonaisuus

crop top – Tally Weijl / hame – Zabaione / kengät – Nike [linkki]** / aurinkolasit – RayBan

Tämä vihreä kukkahame on kyllä suosikkini ehdottomasti viimeaikaisista vaatehankinnoista. Ei ehkä ihan perinteistä Inkaa, mutta yhdistettynä croptoppiin, mustiin lenkkareihin ja RayBaneihin se on just mun tyylinen!

 

Mainoslinkki**

Näistä saatat myös pitää:

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

PAPERIPUSSIHOUSUT, KIMALLEKENGÄT & KUULUMISIA

PRINSESSAMAISTA TYLLIÄ JA T-PAITA

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Ihastuttava kukkahame ja oikein kiva asu muutenkin 🙂 Tosiaan mullekin tuli hamosesta fiilis että enpä oo ennen nähnytkään sun yllä tuollaisen tyylistä vaatekappaletta, mutta muut asun osaset tekee tosta kyllä niin sun näköisen <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos paljon Kata! Joo hame itsessään on kyllä varmaan turhan naisellinen mun päälle, mutta räväkkään crop toppiin yhdistettynä se muuttuu vähän rajummaksi 🙂

 2. Saga kirjoitti:

  Tää asu on kyl yksiä ihanimpia <3 Tosi tyylikäs ja fresh kokonaisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.