Hae
Inka Nitta

IHOKARVOJEN SOKEROINTI – SATTUUKO, KUINKA USEIN?

Olen ollut aina laiska sheivaamaan ja sen lisäksi mun säärikarvat kasvavat super nopeasti ja kaiken kukkuraksi ovat tummia. Mun pelastus viimeaikoina on ollut ihokarvojen sokerointi. Toistaiseksi en ole käynyt kuin säärien sokeroinnissa, mutta talven tullessa haaveena olisi aloittaa myös kainaloiden sokerointi.

ihokarvojen sokerointi

Mitä ihokarvojen sokerointi on ja sattuuko se?

Ihokarvojen sokerointi on siis karvanpoistomenetelmä, joka kannattaa tehdä ammattilaisella kuten kosmetologilla. Sokeri, jota tässä toimenpiteessä käytetään on sataprosenttisesti luonnollista ja täysin eläinkokeeton. Kun sokeroinnissa käy säännöllisin väliajoin, karvan kasvu hidastuu, muuttuu hennommaksi ja saa nauttia sileästä ihosta kauemmin. Sokeroinnin väliksi sanotaan noin 4 viikkoa ja tietenkin alkuun on käytävä tiheämmin. Itse olen nyt käynyt 3-4 viikon välein. Kuulin myös ollessani säärien sokeroinnissa, että sokerointi on samalla tehokas, mutta hellävarainen kuorinta iholle. Säärien sokerointi kestää noin. 30 minuuttia riippuen kuinka hyvin karva irtoaa. Ensimmäiseen sokerointiin mentäessä olisi hyvä, jos karvat olisi pitkät. Mä itse kasvatin säärikarvojani kolmisen viikkoa.

Monesti kuullaan kysyvän, että sattuuko ihokarvojen sokerointi. Itselläni ei henkilökohtaisesti ole kokemusta kuin vain säärien sokeroinnista, mutta oma vastaukseni on ei. Itse tunnen joka kerta sellaista pientä pistelyä, joka tuntuu hyvälle. Tähän on kuitenkin mahdotonta vastata toisen puolesta, sillä jokainen ihminen on yksilöllinen, kuten myös kipukynnys. Alhaisen kipukynnyksen omaava ihminen voi tuntea pientä kipua siinä kohtaa, kun karva repeytyy ihosta, mutta en usko, että ihokarvojen sokeroinnista tulisi kenellekkään ylitsepääsemätöntä kipua.

sokerointi

Tässä omaa henkiökohtaista kokemusta säärien sokeroinnista. Ammattilaisen näkökulmasta löydät tämän postauksen Viivin blogista.


Näistä saatat myös pitää:

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

VOIKO AMATÖÖRIMEIKKAAJA OLLA KAUNEUSBLOGGAAJA?

4 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Hyvä, että sulla ei sokerointi satu. 🙂

  Mulla se sattui ekalla kerralla sääriin niin, että jouduin puremaan vaa hammasta pyyhkeesee 😀 siihenkin kipuun tottui, kun monta kertaa teki ja oon kyllä aina tyytyväisempi sokeroinnin antamiin tuloksiin, koska kestää pidempää.

 2. Oili-Maria kirjoitti:

  Mulla olis tuolla kotisokerointipurnukka, jota en oo vieläkään ”uskaltanut” käyttää, ihan jo siksi että jos en osaa enkä saa sitä toimimaan niin sitten harmittaa liikaa. Outo syy, tiedän 😀

  Olin jo hyvässä vauhdissa kasvattamassa koipikarvastoa, mutta eilen halusin laittaa hameen, ja tuota… muutaman millin pituiset tummat karvat erittäin vaaleaa ihoa vasten todellakin näkyvät. Höylällä pikapoisto ja nyt kasvatellaan uusiksi. Ehkä jo viikon päästä voisin viimein tuota sokeria kokeilla 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mä en uskaltaisi käyttää sokeria ilman koulutusta tai tietoa/taitoa. Toivottavasti saat sen kuitenkin toimimaan ilman mitään ongelmia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.