Hae
Inka Nitta

PORIN ASUNTOMESSUT 2018

porin asuntomessut 2018

asuntomessut pori

Pari viikkoa sitten sunnuntaina otettiin mun poikaystävän kanssa suunnaksi Porin asuntomessut. Kysessähän oli mun ensimmäiset asuntomessut ja odotukset oli kovat, sillä aikaisempien vuosien kuvien perusteella talot ja asunnot olivat mielettömän mahtavia! Kuvia tuli otettua aika vähän, sillä otin vahingossa pelkästään mun 45mm objektiivin mukaan, jolla tuo kuvaus ei oikein onnistunut kohteiden ollessa niin lähellä.

asuntomessut sievitalo

Porin asuntomessut ei ollut ihan mun odotusten mukaiset. Oli kuuma päivä ja ehkä kahdessa talossa oli ilmastointi päällä. Talojen ulkomuodot ei olleet erikoisia. Odotin kauniita kivitaloja, mutta suurin osa oli mustiksi maalattuja puutaloja. Voin vain kuvitella sen kuumuden, kun ulkoseinät on mustat!

asuntomessut yksityiskohta

Pihoissa oli käytetty hassuja ratkaisuja esimerkiksi yhdessä pihassa oli pelkkä kivituhka ja monessa asfaltti. Odotin mm. hienoja erilaisia kiveyksiä, kivimuureja jne. Sievitalon pihassa oli ehdottomasti näyttävin kiveys ja sellaista odotin muistakin. Vaalea Ruduksen roomalainen, jolla oli päällystetty koko etupiha, talon sivut ja hieman takapihaa. Terassiratkaisut taas miellytti mua todella paljon ja suuresta osasta taloja löytyi todella isot takapihat ja hyvä alue nättiä siirtonurmea. Takapihojen terassien lisäksi muutamista taloista löytyi vielä lasitettuja kuisteja ja jopa ulkosaunoja/vierasrakennuksia.

asuntomessut 2018

Mun mielestä arkkitehtuuriin ei oltu panostettu niin paljoa, kun mitä edellisten vuosien perusteella aikaisemmissa kohteissa. Sisustukseen oli panostettu todella paljon ja ihmettelin monien talojen keittiöitä. Yhdessä keittiö oli peitetty isoilla levyillä mitä pystyi siirtämään, joka oli mun mielestä outoa, koska eikö keittiö ole kodin sydän?

bmw porin asuntomessut

Oli messuilla paljon myös asioita mistä tykkäsin. Monet talot oli rakennettu yhteen kerrokseen korkealla katolla ja isoilla ikkunoilla. Pinnoissa oltiin käytetty vaaleita värejä, mutta ei pelkästään valkoista. Saunat oli ihan super kauniita ja kylpyhuoneista löytyi upeita spa tiloja. Rakastuin myös vessojen isoihin seinälaattoihin mitä muutamassa rakennuksessa oltiin käytetty. Terasseilla olleisiin upotettuihin poreammeisiin rakastuin ja parilta takapihalta löytyi jopa uima-allas!

porin asuntomessut

Porin asuntomessut oli kuitenkin kivat ja ehdottomasti Kouvola kutsuu ensi vuonna! Kolme ja puoli tuntia ei riittänyt millään ja päiväkotirakennus sekä Telian älykoti jäi ainakin kiertämättä kokonaan. Harmittaa myös, että ei ehditty koeajamaan uutta bemaria, haha. Omat lempparikohteet oli ehdottomasti Bunkkeri sekä Casakivi. Sisustukseltaan mun suosikki oli Pohjanvalo.

asuntomessut bunkkeri


Näistä saatat myös pitää:

RUOKAILUTILAN MUODONMUUTOS

OMA TYÖPISTE

MAKUUHUONEEN TEHOSTEVÄRINÄ VIHREÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *