Hae
Inka Nitta

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

Hetki sitten Elli haastoi mut blogihaasteeseen, jossa vastataan kysymyksiin kuinka valehtelen somessa. Mä tykkään ihan hirmu paljon blogihaasteista, mutta aina unohdan toteuttaa nämä. Nyt kuitenkin sattu vastaan sellainen haaste, että tää oli pakko toteuttaa!

näin valehtelen somessa 5

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.

Kyllä. Toki varmasti ilman blogia haluaisin käydä vain kauniissa paikoissa silti, mutta pakkohan se on myöntää, että menen mielummin esim. valoisaan kauniiseen kahvilaan kuin tummilla seinillä varustettuun, sillä valoisassa saa parempia kuvia.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.

Kyllä. Saatan muuttaa sisustuksen koriste-esineiden paikkoja kuvia varten. Ruuan suhteen teen tätä harvemmin, mutta jos esimerkiksi croisantti ei näytä edustavalta, saa kuvat jäädä. Tykkään vaatteista, muodista ja olen töissä vaatekaupassa, mutta uskon, että rakkauteni pukeutumiseen ja vaatteisiin ei olisi syntynyt ilman somehommia.

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.

Ei. Mulla on jopa Youtubessa kanavallani jopa pari My Day videoo, jossa esiinnyn ilman meikkiä.

Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.

Kyllä. En kyllä osaa sanoa omasta brändistäni mitään, mutta sanotaanko näin, että en varmasti tekisi niin paljoa vapaa-ajalla yms jos niistä ei saisi hyvää matskua blogiin ja someen! 😀

näin valehtelen somessa 2

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.

Periaatteessa kyllä. Lisään aina valoisuutta ja kirkkaisuutta kuviin, sekä värikorostan näin kesällä hieman ihoani, jotta se ei näyttäisi olevan valkoinen kuin lakana mitä se todellisuudessa lähes on.

Silottelen elämääni somessa.

Totta kai ja moni muukin tekee näin. Mä olen aika avoin blogissani ja somessani, mutta silti näytän täällä vain pääosin positiivistä elämää. En aina kerro, kun jokin asia ärsyttää enkä kuvaa meidän petaamatonta sänkyä ja vaatekasaa lattialla.

Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.

Kyllä. Kaduttaa, että blogin alkuvaiheilla vuosina 2011 ja 2012 otettiin kaikki mahdollinen tavara mukaan. Kaduttaa myös se, että on lähtenyt liian halvalla mukaan yhteistöihin sekä pari firmaa, jotka eivät ole enään vastannut sähköposteihin tai puheluihin arvontapalkinnon voittajan julkaisemisen jälkeen.

näin valehtelen somessa

Bloggaajien elämä on glamourista.

Ei todellakaan ole. Päällisinpuolin se saattaa näyttää siltä, mutta todellisuudessa ei ole.

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.

Vastaan tähän ei ja kyllä, sillä tämä kesä on vähän ollut sellainen, että olen ajatellut monia hetkiä ja maisemia, että kuinka hyvä kuva tai videopätkä tästä tulisi. Aikaisemmin olisin vastannut suoraan, että ei.

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.

Kyllä seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja. Harvemmin siltä mitään minusta löytyy, mutta kyllä niitäkin kertoja on ollut. Googlaan nimeäni aina välillä, jotta tiedän mitkä postaukset löytyvät nimelläni ensimmäisinä 🙂

Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen.

En todellakaan! Mulle tosin on käynyt näin, mutta sellaiset ihmiset on jo takana päin.

näin valehtelen somessa 3

Haaste:

 • Kerro keneltä sait haasteen
 • Vastaa väittämiin
 • Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää ja vastaa myös siihen ( itse olin tylsä ja en keksinyt 😀 )
 • Haasta bloggaajia mukaan!

Mä itse haastan Viivin ja Saijan mukaan tähän haasteeseen!

näin valehtelen somessa 4

aurinkolasit – RayBan / paita – Gina Tricot / shortsit – Pieces [linkki]** / kengät – Nike [linkki]**

Mainoslinkki**

Näistä saatat myös pitää:

PAPERIPUSSIHOUSUT, KIMALLEKENGÄT & KUULUMISIA

PRINSESSAMAISTA TYLLIÄ JA T-PAITA

KESÄN HELPOIN VAATE: KOLITSIMEKKO

4 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Kiva Inka, kun teit tämän postauksen 🙂 Näitä on ollut mielenkiintoista lueskella! Ps. Ihana tuo sun paita <3

 2. Kata kirjoitti:

  Tää on kyllä kiva haaste, itsellä on tämä tänään tai tiistaina tulossa ulos, riippuen kerkeenkö oikolukea vielä ennen reissunpäälle lähtemistä tai reissussa ollessa 8) Ihania kesäkuvia sulla tässä <3 Harmi että joidenkin yhteistöiden kohdalla on käynyt sulle tuolla lailla etteivät enää oo vastanneet, aika inhottavaa, en ees tiennyt että joku kehtaa tehdä noin 😮

  • Inka Monola kirjoitti:

   Tämä kyllä on kiva haaste! Kiva kuulla, että myös sulta on tulossa tämä postaus ulos. Kiitos paljon, minäkin tykkäsin kuinka nämä kuvat onnistui! <3 Joo se on käsittämätöntä, miten useat firmat kehtaavat tehdä näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.