Hae
Inka Nitta

PENTUKUUMETTA

huskyn pennut

pentukuume

Tällä hetkellä on pentukuumetta ja paljon. Käytiin vierailemassa Ilmajoella viime viikonloppuna Bamsen kasvattajan luona. Tykätään säännöllisin väliajoin käydä moikkaamassa kasvattajaa, mutta tällä kertaa suurin syy oli nuo aivan ihanat huskyn pennut!

siperianhuskyn pennut

pentukuumetta

Siitä asti, kun sain tietää hänen koiransa astutuksesta olen kärsinyt kamalasta pentukuumeesta. Se on ollut selvää, että Bamselle hankitaan kaveri jossakin kohtaa, mutta ajankohta on ollut epäselvä. En usko, että just nyt olisi paras aika ottaa pentua, mutta pentukuumetta ei hellitä se yhtään, että nämä kolme pentua on Bamsen sisarpuolia samalla äidillä! Eikä se, että pentueen ainut uros ei ole kenellekkään varattu ennen kuin luovutusikä alkaa painaa.

pentukuumetta siperianhusky urospentu

pentukuumetta huskyt


Näistä saatat myös pitää:

VUOSI KOIRAN KANSSA

ENSIMMÄINEN PÄIVÄVAELLUS – HELVETINJÄRVI

MIKSI OSTIN KOIRAN?

2 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Eeikä miten suloisia! <3 Ei yhtään ihme, että sulle tuli pentukuume! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.