Hae
Inka Nitta

VARTALOJUGURTTI – RASVA JOKA IMEYTYY SEKUNNEISSA

Olen aina ollut todella huono rasvaamaan ihoani. En jaksa odotella rasvan kuivumista ja suurin osa vartalovoiteista on mielestäni koostumukseltaan ällöttäviä. Tykkään myös kunnolla hajustetuista rasvoista, sillä ne tuovat ylellisyyttä ja tuntuu, että kaikki rasvat haisevat liikaa siltä itse rasvalta, jos tiedätte mitä tarkoitan. Etsin pitkään vartalorasvaa, joka olisi koostumukseltaan pehmeä, kevyt ja imeytyisi super nopeasti. Vuoden alussa kuitenkin The Body Shop lanseerasi uudet vartalojugurtit, jotka ovat kaikkea mitä vartalovoiteelta toivoinkaan ja vielä enemmän!

vartalojugurtti

Tämä voide kulkee nimellä vartalojugurtti sen koostumuksen takia. Vartalojugurtit ovat kevyitä, pehmeitä ja geelimäisiä. Kun purkin kannen avaa, se näyttää oikeasti ihan kuin jugurtilta! The Body Shop lupaa, että vartalojugurtti imeytyy ihoon 15 sekunnissa. Kellottanut en aikaa ihan sentäs ole, mutta super nopeasti imeytyminen tapahtuu. Kosteuden tämä voide pitää jopaa 48 tunnin ajan.

tbs vartalojugurtti

Vartalojugurtit sisältävät hedelmätiivisteitä sekä mantelimaitoa. Lisäksi rasvasta löytyy bioteknisesti tuotettua hyoluronihappoa. Kaikki jugurit on 100% vegaanisia ja tuoksuvat taivaallisille! Hyoluronihappo auttaa kosteutuksessa sekä ihon pehmeänä pysymisessä. Mantelimaito ravitsee herkkää ihoa. Vartalojugurtit sisältävät myös tuoksun lisäksi tuoksun alkuperän hyviä raaka-aineita esimerkiksi banaanipyrettä tai sheavoita.

the body shop vartalojugurtti

Itselläni on kokemusta jo neljästä eri tuoksusta mansikka**, kookos, banaani** ja moringa**.

Mä tykästyin niin paljon tähän The Body Shopin vartalojugurttiin, joten olen testaillut jo montaa eri tuoksua. Seuraavaksi haluaisin testata mantelimaidon ja ruusun. Hintaa näillä on 12,90€ kappale, mutta esimerkiksi tällä hetkellä banaani on alennuksessa 9,90€ verkkokaupassa. Vartalojugurtteja saat tilaamalla The Body Shopin verkkokaupasta tai ostamalla suoraan liikkeestä.

Jos sä olet samanlainen kuin minä, etkä jaksa odottaa voiteen kuivumista iholle voin suositella todella lämpimästi vartalojugurttia käyttöösi. Tulet varmasti ihastumaan niin kuin minullekkin kävi!

Mainoslinkki**

Näistä voisit myös pitää:

KESÄISIÄ IHONHOITOTUOTTEITA – LUSH COSMETICS

TESTISSÄ KOCOSTAR

METALLINHOHTOINEN MEIKKI

2 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Oon monta kertaa miettinyt noiden ostoa! 🙂 Ja joskus kaupassa tuoksuttanutkin <3 Mulla on vaan niin paljon jo vartalorasvoi, mutta sitten kun ne loppuu, niin pakko kokeilla jotakin noista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.