Hae
Inka Nitta

PAPERIPUSSIHOUSUT, KIMALLEKENGÄT & KUULUMISIA

paperbag pants

paperipussihousut ja kimallekengät

Halusin tulla ennen töitä jakamaan nämä asukuvat viikon takaa. Paperipussihousut on edelleen yhdet mun suosikit ja tällä kertaa yhdistin ne valkoiseen yksinkertaiseen t-paitaan ja mun viime kesänä kimaltaviin hankintoihin. Onhan nuo ballerinat hieman erikoiset, mutta mä oon tunnetusti kunnon harakka ja rakastan kaikkea kaunista ja kimaltavaa!

paperbag

paperipussihousuissa

Palasin maanantaina takaisin töihin kesälomaltani ja tällä hetkellä on menossa seitsemän päivän putki, joka on vähän syönyt mehuja minusta. Loman tai pitkien vapaiden jälkeen palautuminen työtahtiin kestää muutenkin aina hetken. Vaikka somessa ja blogin puolella onkin ollut vähän hiljasempaa en ole tätä unohtanut!

Kommentteihin vastaaminen, postausten suunnittelu ja blogien lukeminen on muutaman päivän jäljessä, mutta perjantaista minulla alkaa kolmen päivän vapaat ja vaikka viikonlopulle on suunniteltu paljon kaikkea kivaa tekemistä niin uskon, että ehdin tekemään myös paljon rästiin jääneitä blogi hommia. Nyt mä kuitenkin meen ton herra huskyn kanssa pihalle, jotta ehdin vielä töihin iltaan asti!

hopeiset ja paperipussit

paita – Only / paperipussihousut – VERO MODA [linkki]** / kengät – H&M

**mainoslinkki

Näistä saatat myös pitää:

PRINSESSAMAISTA TYLLIÄ JA T-PAITA

KESÄN HELPOIN VAATE: KOLITSIMEKKO

EKAA KERTAA FARKUT JALASSA KOKO KESÄNÄ

4 kommenttia

 1. Lillil kirjoitti:

  Onpa kivan näköiset housut! 🙂

 2. sofia kirjoitti:

  En kestä miten kivat noi housut on *_*! Vitsi mäkin haluisin tommoset ja mielellään vielä monessa eri värissä 😀 <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos, mäkin tykkään näistä ihan kamalasti! House of brandonilla oli näitä ainakin tumman sinisinä, punasina ja mustina culotte malleina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.