Hae
Inka Nitta

KESÄN HELPOIN VAATE: KOLITSIMEKKO

harmaa kolitsimekko

Kuten monessa edellisessäkin postauksessa olen sanonut, tämä kesä on ehdottomasti ollut hameiden ja mekkojen aikaa! Silloin kun en tiedä mitä puen päälle ja haluan jotain rentoa sekä minun näköistä on päälleni valikoitunut kuvissakin näkyvä kolitsimekko  luotto lenkkareiden kanssa.

kolitsimekko asukuvat

Tykkään tämän mekon helppoudesta ihan älyttömästi. Parhaimmillaan mekko toimii lenkkareiden kanssa, mut myös ballerinat ja muut matalat avokkaat soveltuvat asuun. Voisin yhdistää tämän mekon kanssa nahka- tai farkkutakin ja juurikin sukkahousujen kanssa tämä menee vielä pitkälle syksyyn. Mekon malliin saa hieman muutosta vyöllä tai ilman.

kolitsimekko

Päivä jolloin tämä asu oli päälläni oli hieman viileä, joten pistin hieman ohuemmat sukkahousut päälleni. Hieman tuo väri on omaa ihoani tummempi, mutta tuo kivaa päivetystä myös minun kalkin valkoisiin sääriin. Kesä on kyllä kivaa aikaa pukeutumisessa, kun päällensä voi valita kaikkea helppoa ja yksinkertaista!

vero moda kolitsimekko

mekko – VERO MODA [linkki]** / lenkkarit – Nike [linkki]**

**Mainoslinkki

Näistä saatat myös pitää:

EKAA KERTAA FARKUT JALASSA KOKO KESÄNÄ

KESÄPÄIVÄ SÄRKÄSSÄ

KELTAINEN KUKKAMEKKO – NÄIN PUKEUDUIN YO-JUHLIIN

8 kommenttia

 1. Maria Ihanaista kirjoitti:

  Ihanan rennon näköinen mekko, mut kuitenkin siisti niin, että voi kulkea ihmisten ilmoilla 😀 Tarvisin kans just jonkun tollasen!

 2. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Mulla on yks collegemekko, mutta haluisin ehdottomasti niitä lisää! Pitäs kyllä pukeutua useammin myös siihen 😀 Nahkatakki ja tennarit on ehdottomasti myös mun valinta collegemekon kanssa syksyisin!

 3. Niina kirjoitti:

  Todella kivan näköinen mekko! 🙂 Mä itsekin tykkään rennoista mekoista ja tuo sun sopii hyvin erilaisten kenkien ja takkien kanssa.

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Apua miten ihana!! Ihan täydellinen ja just myös mun tyyliä<3 Tarviskohan mun vaikka ryövätä toi sulta…

  • Inka Monola kirjoitti:

   Tää on kyllä ihana! Ainakin hetki sitten House of Brandon myi näitä keltasina, vaaleenpunasina ja harmaina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *