Hae
Inka Nitta

RUOKAILUTILAN MUODONMUUTOS

Meillä on ollut ikuisuuden ruokapöytänä neliön mallinen pieni Ikean kahdenistuttava pöytä. Aikaisemmissa asunnoissa ei kunnollista ruokailutilaa ollut, joten isommasta pöydästä sai vain haaveilla. Nykyisessä asunnossa on tilaa keittiön ja olohuoneen välillä, joten vihdoinkin isompi ruokapöytä mahtui.

ruokailutilan vaihto

ruokailutilan muutos

Ruokailutilan muodonmuutos tapahtuikin viime viikolla, kun nappasin Jyskin alennuksista vain 244€ maksavan ja mun pitkään haaveileman tammisen neljän istuttavan pöydän sekä mustat tekonahkatuolit. Tarjous koko ruokailusetistä oli niin edullinen, että olisi melkein ollut tyhmää jättää ostamatta.ruokailutilan muodonmuutos

Ennen ja jälkeen

Asunnosta tuli vihdoin hieman kodikkaampi, kun ensimmäistä kertaa omistaa oikeasti kunnon ruokapöydän.

Mitä mieltä tästä uudesta ruokailuryhmästä?


Näistä voisit myös pitää:

OMA TYÖPISTE

MAKUUHUONEEN TEHOSTEVÄRINÄ VIHREÄ 

KOTI ÄRSYTTÄÄ

2 kommenttia

  1. Ane kirjoitti:

    Todella paljon kodikkaamman näköinen tuolla isolla pöydällä, vaikkei tuo pienikään ruma ole (omistanhan itse saman….) ♥ Ja tuo kauniisti lämpöä tuo puupinta tuossa pöydässä 🙂 Vitsit kun himottaisi päästä myöskin sisustelemaan isompaa lukaalia 😀

    • Inka Monola kirjoitti:

      Oi ihana kuulla! Tykkään myös tuosta Ikean pöydästä, mutta liikaa tilaa, joten pieni pöytä näytti hassulta! 😀 Kyllä sä vielä joskus pääset isompaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.