Hae
Inka Nitta

KESÄISIÄ IHONHOITOTUOTTEITA – LUSH COSMETICS

Muutama viikko sitten Lush lähetti minulle kesäisiä ihonhoitotuotteita ja hiuskosmetiikkaa pr-paketillisen. Lähes kaikki näistä on ollut jo hetken aikaa käytössä ja testattu, joten ajattelin hieman esitellä mitä kesäisiä tuotteita paketista löytyikään ja mitkä nousi mun ylivoimaisiksi suosikeiksi!

lush kuivashampoo

No Drought – kuivashampoo

Kuivashampoolle on tarvetta aina! Tämä greipin ja raikkaan limen tuoksuinen kuivashampoon tapainen hiuspuuteri imee rasvasuuden ja jättää aivan ihanan tuoksun päänahkaan. Tätä tupsutellaan päänahkaan, levitetään ja harjataan ylimääräinen pois. Oiva tuote, jos haluaa pitää välipäiviä hiustenpesussa.

lush hair doctor

Hair doctor – kuumaöljytikku

Tätä supermielenkiintoista kuumaöljy hoitoa hiuksille en vielä ole harmikseni ehtinyt kokeilemaan. Tuote on todella suloinen ja on hauska, että tuosta tikusta löytyy käyttöohjeet. Tämä hiusnaamio on saanut inspiraationsa Belgialaisesta tyylistä sulattaa suklaa tikun päässä kuumaan maitoon. Jos kaikkea ei käytä kerralla, tämä säilyy jopa 4 viikkoa nestemäisessä muodossa. Tuote sisältää paljon hoitavia ainesosia mm. punaista hennaa, jojobaa ja manteli- sekä neitsytkookosöljyä.

lush hand cream

Helping hands – käsivoide

Mulla kuivuu kädet tosi herkästi, koska töissä käsittelen paljon rahaa ja sen takia käsiä tulee jatkuvasti pestyä. Kannan myös paljon vaatteita ja henkareita ja henkareista tuleva rasva ärsyttää käsien ihoa melko kovasti. Käsirasvoja kuuluu siis hyvään tahtiin. Helping hands käsirasva sisältää kamomillaa, laventelia ja hunajaa ja tekee siten ihon pehmeäksi kuin silkki. Tuoksu on myös todella neutraali, joten tätä on mukava käyttää. Tämä myös kuivuu nopeasti, joka on minulla ehdoton käsivoiteissa!

lish honey shampoo

Fairly traded honey – Shampoo

Tämä ihana Reilun Kaupan hunajasta tehty shampoo tuo kiiltoa ja hyvää tuoksua hiuksiin! Perus hyvä shampoo, jonka pesuteho on hyvä.

lush its raining man

I’ts raining men – suihkugeeli

Mä rakastuin tähän suihkugeeliin jo ensinäkemältä. Niin hyvä nimi, joka saa hymyn huulille ja pakottaa hyräilemään kyseistä biisiä. Tuoksu on myös todella hyvä: toffeeta ja hunajaa. Tämä suihkugeeli on ihoa hellivä sekä pehmentävä.

lush ihonhoitopala

Coalface – kasvosaippua

Tämä voimakkaan lakritsin sekä salmiakin tuoksuinen kasvosaippua imee rasvasuuden ja epäpuhtaudet kasvoilta pois. Saippuaa suositellaan käytettäväksi t-alueelle hillitsemään kasvojen kiiltelyä ja öljysyyttä. Itse olen käyttänyt tätä nyt joka ilta meikinpesun jälkeen ja kasvoni eivät ole kuivunut liikaa, kun olen muistanut yövoiteen päälle.

lush palasaippua

Maypole – palasaippua

Tämä kaunis suloinen piparmintun tuoksuinen palasaippua on päätynyt kylpyhuoneeseen käsienpesuun. Lushin palasaippuoita voi käyttää myös vartalolle suihkussa, mutta itse halusin tämän esille, sillä tämä on niin oudon kaunis! Tässä saippuassa on käytetty myös mm. vaahterasiirappia.

lush facial kalamazoo

Kalamazoo – puhdistusaine

Tämä päivittäinen puhdistusaine on suunniteltu erityisesti parroilla ja kasvoille. Meidän taloudesta ei keneltäkään löydy partaa, mutta tämä on ollut minun ja poikaystäväni suuressa suosiossa aina aamuisin kasvojenpesussa. Tuote sisältää mm. tuoretta ananasta ja jojobaöljyä.

lush jalkakuorinta

Pumice Power – jalkasaippua

Hohkakiveä sisältävä ja appelsiiniltä tuoksuva kuoriva jalkasaippua virkistää ja raikastaa koko jalkapohjaa. Tämän käyttö on helppoa, sillä saippuaa vain hierotaan kosteisiin jalkoihin suihkun aikana ja lopuksi huuhdellaan. Jo parin käyttökerran jälkeen olen huomannut eron ja kovettumat ovat lähes poissa. Tuoksu on myös taivaallinen ja voisin nuuhkutella tätä koko päivän!

lush kimaltava vartalovoide

Shimmy shimmy – vartalovoi

Viimeisenä esittelyssä suloinen sydämenmuotoinen varatalovoide, joka kimaltaa kauniisti iholla. Tämä levittyy hyvin ja pehmeästi ja antaa ihanan kimalteen esimerkiksi juuri sheivattuihin sääriin! Mä itse olen käyttänyt tätä etenkin dekolteen ja kaulan alueelle, jolloin auringon osuessa ihoon se kimaltelee kauniisti. Tuotteen pääraaka-aine on kaakavoi joka sulaa ihon lämmöstä.

kesäisiä ihonhoitotuotteita

Tälläisiä kesäisiä ihonhoitotuotteita tällä kertaa! Omat suosikit tästä saadusta pr-paketista oli ehdottomasti mintun tuoksuinen käsisaippua, it’s raining men suihkugeeli sekä kimaltava vartalovoi! Mikä tuote kuulosti sinusta mielenkiintoisimmalta ja onko kenties joku näistä Lushin tuotteista jo tuttu?


Näistä voisit myös pitää:

TESTISSÄ KOCOSTAR

METALLINHOHTOINEN MEIKKI

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

8 kommenttia

 1. Mariam B kirjoitti:

  Oliko tota kuivashampoota sun mielestä vaikea käyttää? Oon lukenut että se leviää helposti kaikkialle :/

  • Inka Monola kirjoitti:

   Totta kai tuollainen puuterimainen on hankalampi levittää kuin suihke, mutta varovasti otettuna ei leviä joka paikkaan ja ainakin mun mielestä helposti laitettavissa 🙂

 2. Sini kirjoitti:

  Voi miten ihanan kuuloisia tuotteita! Varsinkin toi toffeen tuoksuinen suihkusaippua sekä salmiakkikasvosaippua vaikuttavat ainakin tuoksunsa perusteella mulle sopivilta♥

 3. Karita Koolla kirjoitti:

  Ihanan oloisia tuotteita! Mun on pitkään tehnyt mieli tehdä lushilta tilaus, pitäisi vaan saada aikaiseksi! Ehkä tilaan kesän kunniaksi nyt. 😉

  • Inka Monola kirjoitti:

   Suosittelen tilaamaan, kun vielä toistaiseksi ihania raikkaita kesäisiä tuotteita löytyy valikoimasta! Osahan on tunnetusti kausi tuotteita 🙂

 4. Jasu kirjoitti:

  Olipas kivoja tuotteita, Lushin tuotteista on aina mukavaa lukea postauksia 🙂 Tuo käsivoide kuulostaa hyvältä, itselläni kuluu myös käsirasvoja tosi paljon 🙂 Inhottaa jotenkin koskea vaatteisiin yhtään karheilla ja kuivilla käsillä, aina pakko rasvata pesun jälkeen 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Nämä kaikki tuotteet kyllä yllättivät. Käsirasva on kyllä hyvä ja suosittelenkin suurkuluttaa niitä, jos on yhtään taipumusta kuivumiseen! 😀 Mua itseäni inhottaa koskea yhtään mihinkään kuivilla käsillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.