Hae
Inka Nitta

KELTAINEN KUKKAMEKKO – NÄIN PUKEUDUIN YO-JUHLIIN

keltainen kukkamekko yo-juhlien asu

yo-juhlien asukokonaisuus keltainen kukkamekko

Tässä on ehdottomasti mun uusi suosikki mekkoni. Keltainen kukkamekko vai onko se kuitenkin oranssi? No kuitenkin tämä kukkamekko houkutteli minua jo heti, kun näin pienen printatun tuotekuvan tulevien tuotteiden joukossa. Tämä on ihana, kun tästä saa lähes kuin kaksi eri mekkoa, kun yhdistää vaan vyön vyötärölle. Ilman vyötä tämä ei olekkaan ollut vielä päälläni, mutta niin se menee varmasti paremmin arjessa.

VERO MODAN KUKKAMEKKO

vmmarty dress

Päälleni tämä upea keltainen kukkamekko päätyin viime lauantaina, kun serkkuni yo-juhlat järjestettiin ihanassa idyllisessä Kristiinankaupungissa. Olin kyllä iloinen, kun yo-juhlat järjestettiin viikko sen jälkeen, kun oikeat oli ollut, koska muuten en olisi päässyt sukuloimaan. Oli ihanaa nähdä sukulaisia ja serkut sekä etenkin mun ihana sisko pitkästä aikaa! Mä tosin lähdin vielä illalla takaisin juhlapaikalta Tampereelle, joten muutamaa tuntia kauempaa en ehtinyt juhlissa olla. Mua vähän harmittaa, että kaikkien kanssa en ehtinyt jutustella niin paljoa kun olisi pitänyt.

keltainen kukkamekko

mekko – VERO MODA / kengät – Tamaris / korvikset* – Coruu


Näistä voisit myös pitää:

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI

MITÄ AION TEHDÄ KESÄLOMALLA?

SILIKONISET NÄYTTÄVÄT KORVAKORUT

6 kommenttia

  1. Lillil kirjoitti:

    Todella kaunis mekko 🙂

  2. Diiskuneiti kirjoitti:

    Oih, ihana mekko! 🙂

  3. Jasu kirjoitti:

    Kaunis mekko 🙂 Sopii hyvin sulle ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *