Hae
Inka Nitta

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI 5KELTAINEN ON KESÄN VÄRI 3

Tämä keltainen shortsipuku on pari vuotta sitten Junkyardilta saatu. Viime kesänä käyttö jäi yhteen kertaan, mutta esimerkiksi jo tänä keväänä sekä kesänä iloisen aurinkoinen shortsipuku on päätynyt minun päälleni jo useamman kerran.

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI

Vihreä ja sen eri sävyt on oikeasti minun lempivärini, mutta keltainen saavuttaa aika lujaa jaettua ykkössijaa, ainakin pukeutumisessa. Minulta, kun löytyy tumma tukka ja punertava iho, niin keltainen sopii myös täydellisesti päälleni!

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI 4

Läheltä tämä keltainen shortsipuku kerää aika paljon katseita. Shortsihaalarissa on keltaisia aurinkoja ja vaaleansininen osuus sitten on vissiinkin taivasta. Mä tykkään tästä ihan hirmuisesti etenkin tuon erikoisuuden takia, mutta malliltaan tämä on myös todella ihana. Cold shoulder olkapäät on ollut suosikkini jo parisen vuotta ja tästä rennosta mallista löytyy myös taskut!

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI 2

shortsihaalari – Junkyard / ballerinat – Skopunkten / kännykkäpussi – Stockmann / aurinkolasit – RayBan


Näistä voisit myös pitää:

MITÄ AION TEHDÄ KESÄLOMALLA?

PUKUKOODINA JUHLAVA

KUKKAHAALARISSA

8 kommenttia

 1. Jennahola kirjoitti:

  Todellakin keltainen on kesän väri! Toi shortsipuku näyttää sulla tosi hyvältä 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Siis miten ihana playsuit! Mä rakastan nuita, mutta mun yllä ne tuntuu olevan aina hirmu isoja 🙁 Pitäis löytää joku kiva uusi playsuitti itsellekin täksi kesäksi. Keltainen on huippu väri ja tuon voisin ostaa itsellenikin, tuo on nimittäin upean värikäs yksilö. 8)

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos Kata! Tälleen lyhyenä ja himo pienenä tuntuu, että kaikki on aina isoa, mutta playsuitit saakin olla vähän rennompia! Keltainen on kyllä ihana kesäksi. Toivottavasti löydät täydellisen yksilön kesän helteisiin <3

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Ihana sä ja shortsipuvut on best ♡

 4. Niina kirjoitti:

  Mun mielestä toi shortsipuku on aivan ihana! <3 Just kivan erilainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.