Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

OMA TYÖPISTE

Kaupallinen yhteistyö: Veke

työpöytä veke

Vihdoinkin minulla on se, meinaan ihan ikioma työpiste! Oma työpiste on sellainen josta ehdittiin haaveilla jo monta vuotta ja vasta nykyiseen asuntoon oli mahdollista hankkia sellainen. Olen kyllä super onnellinen tästä Veken lähettämästä työpöydästä, sillä tämä on helpotanut montaa asiaa. Suora linkki korkeakiiltoiseen Div työpöytään tässä.

ikioma työpiste

Ennen tietokone, kamera, blogivihko ja kaikki muu lojui ruokapöydän päällä niin, ettei kukaan mahtunut syödä siellä. Sopimuspaperit ja muu blogiin ja someen liittyvät työt löytyivät makuuhuoneen lipaston alalaatikosta kaiken alta tai jopa vaatehuoneesta. Työpöydän myötä olen voinut keskittää sotkun pöydän päälle pois muiden tieltä ja kaikki paperit olen saanut niille tarkoitetuille paikoille pöydän laatikoissa.

peuranpää työpöytä

Ulkonäöllisesti on ollut vaikea löytää pöytää ja se on yksi syy minkä takia vasta nyt löysin työpöydän asuntoomme. Tarkoitus on olla löytää siro, joka ei myöskään ole pituussunnassa leveä. Pöydän on täytynyt myös olla valkoinen ja moderni, mutta myös sopia esimerkiksi tammen kanssa samaan tilaan. Kun selailin Veken sivuja, tämä pöytä tosissaan kiinnitti heti huomioni. Pöydän päälle valitsin myös suloisen peuran pään, johon suora linkki tässä.

veken kaluste työpiste

Työpisteen tuoliksi halusin ruokapöydän tuolin, sillä tarkoituksena olisi hankkia uusi isompi ruokaryhmä ja noi nykyiset tuolit on niin super hyvät, että haluan säilyttää edes yhden työpöydän äärellä. Tuolille nostin lampaantaljan, jotta istuminen on mukavempaa. Pöydän päältä löytyy mustavalkoinen maljakko ja valkoisia tekoruusuja. Myös saatu peuranpää koristaa pöytää ja hopeinen glitterlaatikko, jonka sisällä on pientä kuvausrekvisiittaa.

työpöydän koristeet

On todella hassua, kuinka pelkästään työpisteen kasaaminen ja siinä työskentely saa nostettua motivaatiota niin paljon. Heti sen jälkeen oloni on ollut ns. ”virallinen”, kun olen vastannut sähköposteihin ja kirjoittanut blogipostauksia. Sain tästä hommasta enemmän ammattilaisemman otteen, hah. Jos sulla ei vielä löydy työpöytää, niin Veken nettisivuilta löytyy paljon ihania vaihtoehtoja omaksi työpöydäksi. Jos bloggaa yhtään tosissaan niin suosittelen täysillä työpöydän hankkimista. Kaikki saa samaan paikkaan ja löytää nopeasti, eikä sotkut ole toisten tiellä, hah.

ikioma työpiste

Millainen on sun oma työpiste?


Näistä voisit myös pitää:

MAKUUHUONEEN TEHOSTEVÄRINÄ VIHREÄ

UUSI UPEA FANNI K SISUSTUSMERKKI

KOTI ÄRSYTTÄÄ

Kaupallinen yhteistyö: Veke

4 kommenttia

 1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Oi miten upea! Ja vitsi mä vähän rakastuin tuohon peuran päähän 😀 Oma työpiste olisi todellakin tarpeen mulle itsellenikin, kun blogijuttuja teen vaan sohvalla heh… Meille ei kyllä tosin mahtuisi työpöytää enää mihinkään, muuuutta ehkä meidän suunnitelmat vielä korvaa tän puutteen joskus vai mitä ;D

 2. Jasu kirjoitti:

  Ompa kiva työpiste ♥ Mä itse tykkään kirjoitella blogia aina sohvalla ja teen tätä hommaa niin fiiliksen mukaan, etten oikein muuta tähän tarvitsekkaan kuin koneen ja kameran 🙂 Jotain ideoita multa löytyy puhelimen muistista, mutta nekin yleensä unohtuvat sinne 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos Jasu! Mulla ei varmaan onnistuisi ollenkaan tää homma, jos vain fiiliksen kanssa tekisin. Olen muutenkin ihmisenä vähän sellainen, että täytyy suunnitella ja kirjoitella ylös asioita, että saan aikaiseks mitään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.