Hae
Inka Nitta

MITÄ AION TEHDÄ KESÄLOMALLA?

mitä teen kesälomalla 4

Vuhuu, minulla alkoi tänään kesäloma! Tätä onkin nyt kaivattu, kun blogi on väkisinkin vähän jäänyt. Harmittaa, kun en ole edes ehtinyt lukea lukulistallani olevia blogeja saati kirjoittelemaan postauksia valmiiksi. Olin nimittäin juuri kahdeksan päivää putkeen töissä ja koko tämän viikon olen tehnyt vaihtelevasti kahdeksan ja yhdeksän tunnin työpäiviä vaihdellen aamusta iltaan. Viime kesänä eikä sitä edellisenä lomaa ei ollut lainkaan ja tänä vuonna saankin paria päivää vajaan kuukauden loman. Pidän nyt kesäkuussa kolme viikkoa ja vähän reilu viikko lomaa odottaa vielä elokuun lopulla. Mitä siis aion tehdä kesälomalla?

Totta kai ajatuksena on toteuttaa mahdollisimman monta kohtaa kesän bucket lististä, sillä nyt nimenomaa on aikaa! Heti huomenna suuntaan kauniiseen Kristiinankaupunkiin sukulaiseni ylioppilasjuhliin. Olisi ollut hauska käydä vaikka meressä uimassa, mutta aikataulu on aika tiukka ja palaan jo illaksi takaisin Tampereelle.

mitä teen kesälomalla 2

Heti ensi viikonlopun alussa pääsen mukaan somevaikuttajien kesäpäivään ja päivässä on tiedossa niin paljon kaikkea kivaa! Kesäloman aikana teen siis myös paljon blogi juttuja ja toivon, että erilaisia tapahtumia sisältyy tähän kolmeen viikkoon myös enemmänkin.

Suunnitelmissa on myös treffata tyttöjä paljon ja haluaisin käydä ihan kunnolla juhlimassa pitkästä aikaa! Suoritetaan mun parhaan ystävän kanssa myös Ahvenanmaan piknik-risteily lomani aikana. Myös ystäväni, joka asuu Helsingissä saapuu Tampereelle seurakseni ja hänen kanssaan ajateltiin tehdä pieni kulttuurikierros, haha.

mitä teen kesälomalla 5

Erityisen paljon haluan viettää aikaa avopuolisoni ja Bamsen kanssa. Puolipilvisenä ja alta kaksikymmentä asteisena kesäpäivänä lähdetään Bamsen ensimmäiselle vaellusretkelle Helvetinjärvelle. Voisin myös veikata, että jokaisena viikonloppuna käydään edes pyörähtämässä mökillä grillaamassa ja rauhoittumassa.

Pääosin aion ottaa paljon kuvia, ulkoilla ja rentoutua lomallani!

mitä teen kesälomalla 3

mekko – Noisy May / ballerinat – Skopunkten / aurinkolasit – RayBan

Onko sinulla kesäloma? Mitä aiot tehdä kesälomalla?


Näistä voisit myös pitää:

KORKEASAAREN TOP

TÄMÄ VAI TUO?

TULEVAN KESÄN SUUNNITELMAT

4 kommenttia

 1. Minna Rajala kirjoitti:

  Kuullostaa kivoilta kesälomasuunnitelmilta! Tosi hyvä, että pääset vihdoin viettämään lomaa, kun ei pariin vuoteen ole ollut.

 2. Kata kirjoitti:

  Ooooh ihan huikeeta kesälomaa sinne, tiedän sen fiiliksen kun eka kertaa on kunnon kesäloma 8) Mulla oli viime kesänä, tänä kesänä eka kertaa sit ihan kokonainen ja vieläpä putkeen 😉 Todella kaunis mekko sulla yllä ja nautihan kesälomastasi <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Oi kiitos Kata <3 Mulla on yhtä päivää vailla kokonainen kesäloma nyt tänä kesänä, mutta tosiaan ihan putkeen sitä en pidä. Kiitos hurjasti ja nautihan sinäkin, kun lomasi alkaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.