Hae
Inka Nitta

HUHTI- JA TOUKOKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

huhti- ja toukokuun loppunut kosmetiikka 5

Täällä taas loppuneiden kosmetikkatuotteiden parissa. Huhtikuun ja toukokuun loppuneet laitoin tällä kertaa samaan, sillä huhtikuussa loppui ihan minimaalinen määrä kauneustuotteita. Mennään katsomaan millaisia tällä kertaa on loppunut kosmetiikka ja mitä mieltä olin niistä!

huhti- ja toukokuun loppunut kosmetiikka 4

Suihkugeelit

The Body Shopilta minulta loppui Early-harvest rasperry niminen suihkugeeli ja onhan se niin, että TBS:n suihkugeelit ei vaan petä! Vadelman tuoksu oli täydellinen ja The Body Shopin suihkugeelit ehdottomasti jatkoon!

Treacle moonilta myös vadelman tuoksuinen suihkusaippua. Tämän olin saanut lahjaksi ja tykkäsin tästäkin tosi paljon. Mä kuitenkin tykkään vaihdella vähän tiheemmin suihkusaippuoita, joten omaan makuun kyseisen merkin puteli oli vähän liian iso. Tuoksu oli kuitenkin tosi hyvä, hieman miedompi kuitenkin kun TBS versiossa.

Shower gel Woodland in Spring hajuttoman suihkusaippuan sain jouluna lahjapaketin mukana. Tämä oli mun mielestä tylsä, koska tykkään tuoksuista, mutta käytin tätä sheivausgeelinä.

huhti- ja toukokuun loppunut kosmetiikka 2

Meikit

Essence all about matt väritön puuteri on ollut mun käytössä jo pitkän aikaa. Puuteri on edullinen ja pysyy hyvin koko päivän. Tällä hetkellä minulla on käytössä saman merkin banana powder, joka pomppasi tämän yli. Tää on kuitenkin tosi hyvä puuteri ja todennäköisesti tulen ostamaan tulevaisuudessa lisää.

Milani meikkivoiteen sain mun ystävältäni testiin, koska oli hänelle liian tumma sävy. Mulle tämä jäi vähän liian vaaleaksi, mutta sekotin tätä tummenmpaan, jotta sain käytettyä tämän loppuun. Tykkäsin meikkivoiteen koostumuksesta ja laadusta todella paljon ja ehdottomasti aion hankkia tätä oman sävysenä, kun tällä hetkellä käytössä olevat loppuvat.

huhti- ja toukokuun loppunut kosmetiikka 3

 

Hiustuotteet

Schwarrzkopf Gliss nimisen shampoon nappasin testiin, siksi koska luulin sen olevan kimaltelevaa. Purkin takaseinämään oltiikin vain kiinnitetty paljetin näköistä glitteriä. Ihan perus hyvä markettishampoo, mutta en usko, että ostan enään uudelleen.

Four reasonsin Root Cover on ehkä paras ikinä, jos yhtään on juurikasvua. Tosin purkki loppui melko nopeasti, mutta on kuitenkin suht edullinen omasta mielestä, sillä toimii kuivashampoon tavoin, mutta myös peittää tyvikasvun.

Got2be ruskea kuivashampoo yllätti positiivisesti. Tämä on uutuustuote on edullinen ja raikastaa sekä kohottaa hiuspohjaa. Ehdottomasti ostan toisen pullon heti perään!

huhti- ja toukokuun loppunut kosmetiikka

 

Muut

The Body Shopin luumun tuoksuinen kuorinta oli talven erikoistuoksuja. Aivan ihana tuote ja toivon todella, että samaa luumun tuoksuista sarjaa tulee ensi talvena uudestaan. Tykkäsin tässä kuorinassa siitä, että se sisälsi paljon rakeita ja tuntui siltä, että kuori kunnolla ihoa.

Nivea soft kasvorasvaa kului myös tässä satsissa. Tätä olenkin aikaisemmin kehunut näissä kuukauden loppuneissa.

Missha kangasnaamioita kului vain tämä yksi. Kangasnaamiot ovat kyllä hyviä extra kosteuttajia ja pitäisi ehdottomasti käyttää ainakin kerran viikossa. Näitä ehdottomasti haluan testata lisää.

Tässä tällä kertaa kahden kuukauden loppuneet kosmetikkatuotteet. Miten paljon sinulla loppuu kosmetiikkaa kuukauden aikana?


Näistä voisit myös pitää:

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

TÄMÄN HETKEN MEIKKISUOSIKIT X 5

MAALISKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Voin vastata lyhyesti ja ytimekkäästi: PALJON 😀

  Minun loppuneita voi kurkata: https://blingershimmer.blogspot.com/search/label/roskakasa

 2. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Kivoja tälläiset postaukset! Saa uusia tuotevinkkejä! 🙂

 3. Jasu kirjoitti:

  Kivoja tuotteita 🙂 Rakastan tuota The body shopin vadelmasuihkugeeliä ♥ Myös tuota Treacle moonin suihkugeeliä on tullut käytettyä, sekin oli oikein ihanan tuoksuinen 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Vadelma on kyllä tuoksuna tosi hyvä. TBS suihkugeeli oli voimakkaamman tuoksuista kuin tuo Treacle moon, joten siksi tykkäsin enemmän TBS 🙂

 4. Reetta kirjoitti:

  Mulla on ollut aikeissa ottaa toi Milanin meikkivoide testiin! Vaikuttaa hyvältä 🙂

  Nää loppuneiden kosmetiikkatuotteiden postauksen on tosi kivoja, voi kun muistais aina itse säästää tyhjät putelit ja kuvata mutta se aina unohtuu 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Suosittelen kyllä testaamaan Milanin meikkivoidetta. Kokeilet vaan muistaa ja otat vaikka jonkun paperikassin johonkin näkyville, johon aina laitat loppuneen tuotteen pakkauksen. 🙂

 5. Isivuosi kirjoitti:

  Loppunut kosmetiikka hmm. Lasketaanko dödö ja partavesi 🙂

 6. Laura kirjoitti:

  Mulla loppuu perus pesuaineet, mutta meikit kestää yleensä pidemmän aikaa, puolisen vuotta ainakin, koska en meikkaa läheskään joka päivä 🙂 mutta kun ne loppuu niin tuntuu että kaikki loppuu samaan aikaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.