Hae
Inka Nitta

SILIKONISET NÄYTTÄVÄT KORVAKORUT

Käytin ennen super paljon kaulakoruja ja minulle tuli helposti alaston olo jos hopeinen ketju jäi kotiin. Erilaiset statement korut kesäisin oli ihan suosikkeja, mutta kun viime kesänä selkäni meni tosi heikkoon kuntoon, en sen jälkeen ole pystynyt kaulakoruja kantamaan. Vuoden sisään rakastuin palavasti korvakoruihin ja tällä hetkellä se on mennyt lähes siihen, että mitä isommat sitä paremmat! Yllätys kuitenkin, että mulla on todella herkät korvat ja se on vain fakta, että isot näyttävät korvakorut painaa. Vai painaako?

coruu

Mä sain kokeiluun muutamat korvakorut suomalaiselta Coruu nimiseltä yritykseltä. Korut suunnitellaan ja valmistetaan suomessa ja ne on tehty pehmeästä super kevyestä silikonista. Silikonin ansiosta korut voivat olla isoja ja näyttäviä, mutta ovat kevyitä, joten esimerkiksi korvakorut eivät rasita korvanlehteä. Itse ihastuin erityisesti juurikin korvakoruihin, mutta Coruulta löytyy myös esimerkiksi ranne- sekä kaulakoruja.

Mennään seuraavaksi katsomaan mun suosikkeja!

dreamcatcher korvakorutDreamcatcher korvikset itseasissa ovat näkyneetkin jo instan puolella, sekä näissä asukuvissa. Nämä on ihan super isot, mutta niin ihanat! Vaihtoehtoisesti nämä olisi voinut ottaa myös valkoisena.feather korvakorut

Feather korvakorut ovat Coruun suosituimmat, enkä kyllä ihmettele lainkaan! Sulkakorvikset löytyy monessa eri värissä ja nämä omani ovat Ice Gray ja koossa Medium.

peacock korvakorutPeacock korvikset valitsin tuplana, eli päällä pieni valkoinen ja alla musta. Näitä saa myös yksin ilman tuota tuplaa ja värejä pystyy muutella. Nämäkin on minulla koossa Meidium ja näin jälkikäteen mietittynä olisin kyllä halunnut Largen.

näyttävät korvakorut

Minulla on myös instagramin puolella(@inkanitta) menossa arvonta, jossa voit voittaa vapaavalintaiset persoonalliset ja näyttävät korvakorut Coruun valikoimasta. Käy ihmeessä osallistumassa!


Näistä voisit myös pitää:

KEVÄÄN SHOPPING HAUL

MUST JUTUT SILMÄ- JA AURINKOLASEISSA

HURAHTANUT KORVAKORUIHIN

2 kommenttia

  1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

    Niin kuin puhuttiin, Coruulla on ihania Muumi-aiheisia korviksia! 🙂 Noi sulkakorvikset on kyllä kans ihan supernätit<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *