Hae
Inka Nitta

TESTISSÄ KOCOSTAR

testissä kocostar

Kocostar on Korealainen kosmetiikkamerkki, joka on hypännyt pinnalle kun suomeen on rantautunut k-kosmetiikka villitys. Kocostar on tunnettu sen luovista pakkauksista ja hauskoista tuotteista. Hinta-laatusuhde täsmää niin kuin yleensäkkin Korealaisessa kosmetiikassa. Tunnetuin Kocostarin tuote on Slice Maskit, jotka siis ovat kangasnaamioita, mutta ”paloteltuina” eli esimerkiksi pakkauksesta löytyy monta pientä appelsiinin palaa, jotka sitten ympäriinsä levitellään kasvoille tai esimerkiksi säärille tuomaan extra kosteutusta.

Pitkään olen jo halunnut Kocostar merkkiä kokeilla ja vihdoin muutama viikko sitten Sokoksella ollessani ostin kaksi Kocostarin suosittua hydrogeelimaskia testiin.

lip mask mint

Tämän hydrogeelinaamion luvataan kosteuttavan huulia tehokkaasti. Piparmintun lehdistä uutettu vesi kosteuttaa, virkistää ja rauhottaa. Vihreä tee uute uudistaa ja pehmeentää huulten aluetta. Tätä suositellaan käyttämään etenkin talvella ja rohtuneille huulille.

testissä kocostar lip mint

Tältä näytti molemmat tuotteet, kun pakkauksen avaa. Muovi otetaan vielä pois ja geelinaamio laitetaan iholle. Huulilla tämä oli vähän hassun tuntuinen ja kuminen. Pidin huulimaskia noin. 10 minuuttia ja pakko sanoa, että kosteutuksen ja virkistyksen todellakin huomasi. Itse käytän paljon mattahuulilakkoja, joten huuleni kuivuvat vähän väkisin. Ehdottomasti täytyy ostaa näitä jatkossakin, kun haluan tehokosteutuksen huulilleni.

testissä kocostar princess eye

Tässä nyt nämä kultaiset Princess eye patchit silmänalusilla. Näiden luvataan kosteuttavan, kirkastavan ja raikastavan silmänypärysaluetta. Hydrogeelin ansiosta tämä tuote lukitsee kosteuden iholle ja näin pitää ihon kimmoisana ja heleänä.

Pidin näitä silmien alla noin. 15 minuuttia ja olo oli todella raikas sen jälkeen. Eye patchit tosissaan laskivat turvotusta ja silmänympärysalueen iho oli paljon pehmeämpi. Vahva suositus tälle!

princess eye patch

Kokonaisuudessaan olin kyllä tyytyväinen. Maskit pysyi iholla hyvin ja niitä ei tarvinnut korjailla 15 minuutin aikana. Olin saanut youtubevideoista ja muilta vaikuttajilta kuvan, että nämä eivät pysy hyvin ja se 15 minuuttia pitäisi maata paikallaan, mutta itse ainakin vietin ajan tietokoneella istuma-asennossa. Hintaa näillä oli Sokoksella hieman alta 3 euroa. Sanoisin, että todella normaali hinta Korealaiselle kosmetiikalle. Kocostar ehdottomasti jäi kiinnostamaan ja tulevaisuudessa tulen ostamaan kyseisen merkin muitakin tuotteita.


Näistä voisit myös pitää:

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ PIKAMEIKKI

KOREALAISTA KOSMETIIKKAA

4 kommenttia

  1. Ane kirjoitti:

    Oi vitsit, jos nuo toimii hyvin ♥ Oon useesti miettinyt kanssa joidenkin tuollaisten maskien ostamista, mutta kun koskaan ei ole takuita niiden toimivuudesta 😀

  2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

    Ooo näitä mäkin oon halunnut testata jo pitkään! Ja myös niitä Slice Maskeja. Mulle tulis tosi tarpeeseen toi huulimaski, kun mulla on rohtuneet huulet lähes ympäri vuoden 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.