Hae
Inka Nitta

VIP-ILTA VERO MODA PIRKKALASSA

VERO MODA VIP-SHOPPING 7

Viime viikon lauantaina järjestin taas bloggaajille sekä vaikuttajille VIP-shoppailuillan, jonka paikkana oli totta kai tuttu ja turvallinen Vero Moda Pirkkala. Tämä oli jo tosiaan neljäs kerta kun tämän järjestän ja naureskeltiinkin bloggaajaystävien kanssa, että minähän alan olemaan jo kohta ammattilainen kaikenmaailman bloggaajatapahtumien suunnittelussa, haha. Tästä, tästä ja tästä voitte lukea edellisistä blogi-illoista Vero Moda Pirkkalassa.

VERO MODA VIP-SHOPPING 2

Aikalailla samalla kaavalla mentiin mitä aikasemminkin. Ilta aloitettiin seurustelussa samalla kuin odotettiin loputkin bloggaajat paikan päälle. Pidin pienen alkupuheen ja kippisteltiin raikkaita mehuja ja popsittiin naposteltavia kassan reunalta.

VERO MODA VIP-SHOPPING 8

Kerroin hieman juhlaväelle kesän pukeutumisesta mm. farkut saa jättää suosiolla kaappiin ja siirtyä housuihin, hameihin ja mekkoihin. Kuosit ja värit on kovassa huudossa ja ei ole tällä hetkellä virhe tai rikkomus pukeutua samaan kuosiin päästä varpaisiin.

VERO MODA VIP-SHOPPING 3

Lopuksi soviltetiin ja shoppailtiin. Muutama bloggaaja löysikin jotain mielekästä mikä sitten lähti heillä matkaan. Tällä kerralla jostain syystä yhteiskuvien ottaminen jäi kokonaan, mutta kiitos Ane, Elli, Sara, Hanna, Maiju, Viivi, Emilia ja Terhi, kun osallistuitte järjestämääni Vip-iltaan.

VERO MODA VIP-SHOPPING


Näistä voisit myös pitää:

KEVÄÄN SHOPPING HAUL

TAIKAFARKUT

KÄVIN PR-TOIMISTOLLA IHASTELEMASSA KESÄN MALLISTOJA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *