Hae
Inka Nitta

PUKUKOODINA JUHLAVA

juhlava pukukoodi

juhlallinen

Kerroinkin jo aiksemmin, että pääsin Finnkinon kutsuvierastilaisuudessa tutustumaan ensimmäisten joukossa Tampereen uuteen Scape-saliin ja katsomaan ennakkoon Deadpool 2 leffan. Kyseisen postauksen voit lukea tästä. Kutsuun oli merkitty pukukoodiksi juhlava ja se tuottikin itselleni ja avecilleni hieman päänvaivaa.

pukukoodi juhlava

juhlava

Pukukoodina juhlava on aika laaja käsitys. Joillekkin juhlava saattaa tarkoittaa ykkösiä ja joillakin taas farkkuja ja siistimpää paitaa. Ajattelin kuitenkin, että esimerkiksi kesäiset rippijuhlat olisivat pukukoodiltaan juhlava ja sen perusteella päädyinkin lyhyehköön tumman vihreään kirppikseltä pari vuotta sitten löydettyyn Zaran röyhelömekkoon. Kengiksi valitsin Tamariksen kiiltonahkaiset piikkikorolliset avokkaat tuomaan enemmän arvokkuutta asukokonaisuuteen.

pukukoodina juhlava

pukukoodi juhlallinen

Me vähän pelättiin Ellin kanssa, että me ja meidän avecit oltaisiin alipukeutuneita tilaisuuteen, mutta meidän asukokonaisuudet olivatkin nappivalinnat. Pukukoodina juhlava oli todellakin laaja käsitys myös juhlavieraiden mielestä, sillä tilaisuudessa näki naisilla ihan perus arkivaatteita matalilla kengillä tai hellemekkoja, mutta myös hienompia pidempiä iltamekkoja. Miehillä taas näkyi hienoa tummaa pukua, kauluspaitaa ja farkkua sekä myös ihan t-paitoja tai rennompia hihattomia hawaji-kauluspaitoja.

Miten sinä pukeutuisit, jos kutsussa lukisi pukukoodina juhlava?


Näistä voisit myös pitää:

KUKKAHAALARISSA

TAMPEREEN FINNKINON UUSI SCAPE-SALI

ASUKUVIA JA KUULUMISIA

6 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Todella ihastuttava kokonaisuus! :3 Rakastan mekkoja jotka passaa arkeen kuin juhlaankin, ja asusteille nimenomaan tekee sen onko juhlava vai arkinen. Tämä mekko on just täydellinen arkeen ja juhlaan ja kengillä sekä laukulla oot saanut siitä sen juhlavamman. Pukukoodina juhlava ois aika hankala, mutta varmasti korkoa ja helmaa laittaisin ylle 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Oi todella ihana kuulla Kata! Mäkin tykkään yleisesti tosi paljon monikäyttöisistä vaatteista, sillä vihaan kun osa mekoista yms jää yhteen käyttökertaan. Pukukoodina juhlava on kyllä todella hankala, mutta ensimmäisenä mullakin tuli mieleen mekko ja korkkarit 😀

 2. Emma kirjoitti:

  Toi mekko sopii sulle älyttömän hyvin niin väriltään kuin malliltaankin! 🙂 Ollaan samaa mieltä ”juhlavasta”, joku noin polvipituinen mekko ja korot 🙂

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Hih, pretty you<3 Ja jep, oli kyllä haastava toi pukukoodi ja saatiin kunnon kriiseilyt päälle:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.