Hae
Inka Nitta

METALLINHOHTOINEN MEIKKI

METALLINHOHTOINEN MEIKKI 2

Pääsin testaamaan jo vuonna 1985 perustettua L.A. Girl meikkituotteita. Kyseinen brändi on vasta rantautunut viime vuosina Suomeen, mutta on ollut huippusuosittu mm. Jenkeissä. Hinta-laatusuhde törmää hyvin tällä merkillä, sillä tuotteet ovat hyvin edullisia, mutta hintaan nähden älyttömän hyviä ja esimerkiksi luomiväreistä löytyy hyvä pigmentti ja loistava pysyvyys! L.A. Girl tuotteita myy oletkaunis.fi

Meikin inspiraatio lähti metallipunista, joita näin valikoimassa. En ole koskaan aikaisemmin omistanut metallinhohtoista huulipunaa, joten ajattelin, että sen ympärille olisi kiva luoda yksinkertainen meikki. Luomivärien kanssa olen vielä ihan amatööri, mutta niinhän sitä sanotaan, että harjoitus tekee mestarin! Tälläinen on mun metallinhohtoinen meikki.

Aloitin laittamalla primeriä koko kasvoille, jonka jälkeen tuputtelin meikkivoidetta otsaan, kulmiin ja silmiin. Tämän jälkeen täytin kulmakarvat puuterimaisella värillä ja sen jälkeen siirryinkin jo silmiin.

METALLINHOHTOINEN MEIKKI 3

Luomissa käytin ensin pohjalla kuparin väristä geelimäistä eyelineriä koko liikkuvalle luomelle, jotta sain myös huulien lisäksi silmäluomiin metallinhohtoa. Tämän jälkeen käytin Ultra luomiväripaletista kahta punertavaa sävyä. Kolmatta ulko ja sisänurkkiin ja toiseksi viimeistä liikkuvalle luomelle geeli eyelinerin päälle. Rajaukset jätin kokonaan tällä kertaa laittamatta ja siirryin vain suoraan ripsiväriin, jota laitoin pari kerrosta.

Itse teen aina silmien jälkeen vasta pohjan, jotta luomiväri ei varise ja pilaa sillä meikkipohjaa. Meikkivoide PRO.Matte foundation löytyy itseltäni kahdessa sävyssä: Neutral ja Sand, joita sekoitin keskenään ja sain täydellisen sävyn kasvoilleni. Meikkivoiteen levitin pehmeällä meikkisienellä. Meikkivoiteen jälkeen laitoin väritöntä puuteria kiinnittämään meikkipohjan. Tämän jälkeen otin esille L.A. Girlin Beauty Brick Blush paletin sävyssä Spice ja tein sillä varjostukset ja korostukset. Tällä kertaa jätin käyttämättä poskipunia, mutta pari kertaa niitä käyttäneenä voin sanoa, että ne ovat kyllä hyvän värisiä!

Meikkipohjan jälkeen siirryn viimeiseen vaiheeseen eli huulipunaan. Huulille valitsin metallinhohtoisen L.A. Girl Metal liquid lipstick sävyssä Copper. Itseltäni ei löytynyt sopivaa rajauskynää tähän, joten rajasin huulet itse huulilakalla. Mielestäni huulilakka on enemmän nude kuin kupari ja hieman mattaisempi kuin mitä ajattelin, mutta onneksi kuitenkin sopi hyvin meikkiin. Lopuksi vielä setting spraylla pari suihkausta kasvoille!

METALLINHOHTOINEN MEIKKI

Käytetyt tuotteet:

Pohja:

L.A. Girl – Pro Prep Primer 

L.A. Girl – PRO.Matte HD Long wear Foundation sävyt Natural ja Sand

L.A. Girl – Beauty Brick Blush sävy: Spice

Essence – Banana powder

L.A. Girl – Pro Setting Matte Finish Spray

Silmät ja kulmat:

Lumene – Long-wear eyebrow powder

L.A. Girl – Gel Glide Eyeliner Pencil sävy: Metallic Copper

L.A. Girl – Beauty Brick Eyeshadow Ultra

L.A. Girl – Oomh´d Mascara – Super Black

Huulet:

L.A. Girl – Metal Liquid Lipstic sävy: Copper

L.A. Girl tuotteet saatu oletkaunis.fi


Näistä voisit myös tykätä:

KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ PIKAMEIKKI – AVRIL LUONNONKOSMETIIKKAA

JEFFREE STAR COSMETICS – MINI NUDES HUULILAKAT

VOIKO AMATÖÖRI MEIKKAAJA OLLA KAUNEUSBLOGGAAJA?

8 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Todella kaunis meikki! Mä haluaisin kokeilla metallinhohtoista huulipunaa, mutta tiedä sit onkohan se ihan mua. Kokeilemallahan se selviäisi 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Voi kiitos paljon Kata! Meikkauskin on just sellanen juttu, että vain kokeilemalla voi tietää mikä on se oma juttu 😀

 2. Ane kirjoitti:

  Oi todella upea meikki, sopii sulle älyttömän hyvin ♥ Itselleni tuo merkki on uusi tuttavuus ja täytyy ehdottomasti kurkkailla mitä kaikkea sillä on tarjota 🙂

 3. Minna Rajala kirjoitti:

  Hieno erilaisempi meikki! Toimii hyvin tuo metallinhohtoisuus! 🙂

 4. Heidi Helander kirjoitti:

  Ihana tavallaan juhlava, mutta raikas meikki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.