Hae
Inka Nitta

TAMPEREEN FINNKINON UUSI SCAPE-SALI

Finnkino scape

Eilen avattiin Tampereen Finnkinoon uusi Scape-sali. Itse pääsin jo toissapäivänä kokemaan kutsuvierastilaisuuden ansioista tämän uuden Scape-salin. Kokemus oli minulle täysin uusi, sillä en ollut esimerkiksi Helsingissä koskaan käynyt Scape-salissa. Leffakokemus tämän uuden salin ansiosta oli erilainen ja todella hieno!

Mä itse arvostan todella paljon hyvää äänen- sekä kuvanlaatua ja Scape-salissahan on maailman tehokkain projektori, jonka ansiosta valkokankaan kuva on vielä laadukkaampi ja esimerkiksi värit ovat vieläkin aiempaa kirkkaamaat sekä selkeämmät ja musta on oikeasti musta sekä valkoinen on täysin valkoinen. Äänenlaatu yllätti mut todellakin ällikällä! Äänentoistosta vastaa DOLBY ATMOS ja 59 kaiutinta sekä ihan mielettömät bassoelementit, jotka tuntu ihan luissa asti. Poikaystävä totesikin heti, että jos vain saisi tälläisen äänentoiston kotiin. Sen lisäksi, että kaiuttimia olisi nurkassa, edessä ja takana oli myös niitä aseteltu suoraan yläpuolelle, joka teki efektin, että esimerkiksi lentokohtauksissa lentokone olisi suoraan yläpuolella.

Tampereen uusi scape-sali

Loistavan kuvan- sekä äänenlaadun lisäksi teatterisalin muotoilu oli kaunista. Penkit ovat leveämmät kuin aikaisemmin ja jopa käytävän kohdalla on enemmän liikkumistilaa. Salin penkit ovat nahkaa ja tosiaan ihan älyttömän pehmeät. Selkänojat liikkuvat ja ne takasivat oikein mukavan asennon istua koko elokuvaelämyksen ajan. Leffaevääthän voi muuten tilata ennakkoon elokuvalippuja ostaessa ja ne löytyvät sitten nimellä varustettuna ennen elokuvan alkua.

Leffana tilaisuudessa meillä oli Deadpool 2, joka sai myös eilen ensi-iltansa. Oli ihan huikeaa päästä katsomaan kyseinen leffa ensimmäisten joukossa! Mähän olen ihan kamala sarjakuvahahmo/supersankarifani, joten voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olin! Ensimmäinen oli ihan huikea ja toinenkaan osa ei pettänyt.

Suosittelen kovasti niin Deadpool 2 elokuvaa, kuin Scape-saliakin, sillä leffakokemus oli todellakin parempi tässä salissa. Todella paljon kiitoksia Finnkinolle, että pääsin kokemaan tämän kokemuksen Tampereella ensimmäisten joukossa!

Finnkinon uusi scape-sali

Leffaseuralaisena myös ihana Elli

Joko Scape-sali on sinulle tuttu?

2 kommenttia

  1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

    Scape on best<3 Voitaiskin hei suunnitella joku leffailta tonne! Ja hih tykkään niin paljon tosta meidän kuvasta ♡

    • Inka Monola kirjoitti:

      Scape oli hyvä! Joo suunnitellaan vaan, mutta meillä on vaan aika erilainen leffamaku 😀 Toi kuva on kyllä super hyvä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.