Hae
Inka Nitta

TYVIKASVU PIILOON ILMAN VÄRJÄYSTÄ

tyvikasvu piiloon ilman värjäystä 4

Tein maaliskuussa postauksen KC Professionalin Four reasons – sarjan tuotteista tämän postauksen ja silloin en ollut ehtinyt ottaa testiin merkin Root Coveria vielä ollenkaan.

En ole käynyt enään moneen vuoteen kampaajalla, sillä hiukseni on värjätty ja leikattu pidemmän aikaa jo kotona. Paras ystäväni on ammatiltaan parturi-kampaaja, joka on tosiaan suurin syy siinä, että hiukseni laitetaan kotona. Me tehdään kuitenkin molemmat päivätyöksemme työtä, joka sisältää vuorotyötä, joten väkisinkin menee aikataulut usein ihan ristiin. Joskus jos on pidempiä aikoja, että ei ehitä näkemään ei me haluta tuhlata sitä mun hiusten värjäilyyn. Tämän takia mulla useasti saattaa kasvaa oma väri juurikasvuna aika pitkälle ja pakko sanoa, että se ei ole kamalan nätin näköistä.

tyvikasvu piiloon ilman värjäystä 2

Oma värini on omaan makuun kamala vihertävä maantienharmaa ja se on aika huomiota herättävä aina, kun se pääsee paistamaan muuten tummasta ja lämpimästä väristä.

Tänä aikana kun paha tyvikasvu on päässyt valloilleen on hiusteni paras ystäväni ollut Four Reasonsin Root Cover värissä Espresso. Root Coveria löytyy värit: Ice Blond, Latte, Chocolate, Espresso ja Black Swan, joten lähes kaikille löytyy sävyjä, joilla saada tyvikasvu piiloon ilman värjäystä.

tyvikasvu piiloon ilman värjäystä

Pullossa riittää pigmenttiä todella runsaasti ja ainakin itselläni tuote on ollut todella riittoisa. Root Cover toimii myös kuivashampoona, sillä se raikastaa hiuksia ja antaa volyymia sekä rakennetta tyveen. Jos tyvisuihketta suihkii vahingossa esim kaakeleihin, se lähtee todella hyvin pyyhkiessä esimerkiksi kostealla rätillä. Väri pysyy hyvin koko päivän tyvessä ja vaikka sitä ei huuhtoisi illalla pois hiuksista ei ainakaan minun valkoisissa tyynyliinoissa ole aamulla näkynyt mitään tummia läikkiä. Tätä ei myöskään tarvitse paljoa, mutta totta kai mitä enemmän suihkii, sitä intensiiviseltä tämä juurikasvun peittäjän väri näyttää!

Itse olen ollut ihan super super tyytyväinen Root Coveriin ja tämä on todellakin ansainnut paikkansa mun hiustuotteiden joukossa. Hinta on ihan super edullinen verrattuna siihen kuinka hyvä tuote tämä oikeasti on. Prismoissa hinta on noin. 11 euroa. Four Reasonsin tuotteita myy parturi-kampaamot ja esimerkiksi Prismat.

tyvikasvu piiloon ilman värjäystä 3

Joko sinä olet testannut Four Reasonsin Root Coveria peittämään tyvikasvua?


* Root Cover saatu blogin kautta

4 kommenttia

 1. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Nyt kun värjäsin hiukset ruskeiksi niin tämmöinen kuivashampoo missä on väriä tarvis munkin ehdottomasti hommata. Kuukausi sitten värjätyissä hiuksissa alkaa olemaan jo jonkin verran tyvikasvua ja tämä varmasti pelastaisi kriiseilyt sitä kohtaan 😀

 2. Kata kirjoitti:

  Todella kätevä tämä tosiaan, itsekin käytin tätä kikkaa kun oli kylmä tumman ruskea tyvi värjättynä päässä 😀 Mä vaan oon ruvennut kampaajalla raidoittamaan tukkaa. Pistetään mun oman tyvikasvun päälle nykyään vaaleaa raitaa ja näin oon nyt välttänyt kuukausittaisen kampaamokierteen ja käyn oikeesti liian harvoin enää kamppaajalla. Huonot latvat haluaisi nytkin kynittäväksi, mutten vaan oo saanut aikaiseksi :’D Eihän tuo raidoitus oman värin päälle tietty toimi jos ei pidä omasta hiustenväristä, mäkään en pitänyt ennen mutta oon alkanut tottumaan 🙂 Käytän vielä hopea shampoota mikä vähän muuttaa myös mun omaa ruskeaa kylmemmäksi.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Tämä kyllä on kätevä ja hiukset pysyy parempana, kun ei kokoajan ole värjäämässä! Oi kumpa itselläni olisi sellainen hiustenväri, että voisi vaan käydä raidottamassa tukkaa. Multa puuttuu hiuksista kokonaan punapigmentti, joten pohjavärinä on sininen, joka sitten silmässä taittaa vihreäksi niin se ei ole kamalan nätti ja esimerkiksi hopeashampoo vihertäisi mun omaa hiusta vielä enemmän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.