Hae
Inka Nitta

TÄMÄN HETKEN MEIKKISUOSIKIT X 5

Tänään ajattelin pitkästä aikaa esitellä mun meikkisuosikit, jotka kaikki ovat suhteellisen tuoreita suosikkeja. Varmaankin kaikki on tämän vuoden puolella löydettyjä juttuja. Eiköhän nyt mennä esittelemään nämä meikkisuosikit!

meikkisuosikit 3

Wet and wild – Photofocus concealer

Tämän peiteaineen sain mun ystävältäni testiin, jolle tämä oli liian tumma. Kyseessä on sävy light ivory ja itselleni se on just tarpeeks vaalee, sillä tykkään kun osa kasvojen kohdista on oikeasti vaaleempia. Tämä photofocus concealer on tähän mennessä itselläni parhaiten toiminut peitevoide koskaan! Peiteaineen koostumus on todella miellyttävä ja levittyy todella hyvin.

meikkisuosikit 5

Jeffree Star Velour liquid lipsticks

Huulituotteista mun suosikeiksi on muodostunut Jeffree Starin nestemäiset huulilakat. Itseltäni löytyy neljä sävyä mini muodossa. Tykkään yleisesti Jeffreen huulipunien sävyistä, sillä lähes kaikille löytyy jokin sävy mistä pitää! Pigmentti on hyvä ja osiin sävyihin ei tarvitse edes rajauksia ja silti sävy pysyy kauniina koko päivän. Suurin plussa kuitenkin mattasuudesta, kun laseihin yms ei jää jälkiä huulipunasta. Kirjoittelin itseasiassa mini nudes pakkauksesta paremmin tässä postauksessa.

meikkisuosikit

Joe Blasco Blush *saatu

Joe Blascon kevään uutuus poskipuna sävysä Sole pääsi mun suosikiksi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Pigmenttinen rusehtavan punainen sävy on ihan täydellinen mun iholle ja tämä poskipuna pysyy hyvänä koko päivän. Viime aikoina oon ihan ihastunut Joe Blascon tuotteisiin muutenkin ja käytössä on tällä hetkellä monia muitakin kyseisen merkin tuotteita.

meikkisuosikit 2

Essence Brighten up banana powder

Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras koskaan käyttämäni puuteri. Hintaa tällä on noin kolme euroa ja omassa käytössäni tämä kestää pari kuukautta. Banaanipuuteri pysyy iholla hyvännäköisenä monta tuntia ja kiinnittää meikin loistavasti. Aikaisemmin käytin essencen valkoista väritöntä Matt matt puuteria, mutta tämä vie sen sata nolla!

meikkisuosikit 4

L.A. Girl Pro.matte foundation *saatu

Uusin suosikkini on tämä mattainen meikkivoide L.A. Girliltä. Halutessaan tällä saa todella peittävän lopputuloksen, mutta myös kevyemmän lookin. Mulla on kahdessa sävyssä tämä joita sitten sekotan keskenään, jotta sävy on täydellinen mun kasvoilleni. Meikkivoide levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti, mutta ei liian nopeasti. Voide on edullinen ja kestää hyvin kasvoilla hyvännäkösenä lähes koko päivän!

Löytyykö sinulta samoja meikkisuosikkeja?


*saatu blogin kautta mm. pr-lahjana.

 

 

 

 

10 kommenttia

 1. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Harmi kun tossa Wet N Wildin peiteaineessa on niin tummat sävyt. L.A Girlin meikkivoidetta ajattelin seuraavaks kokeilla.

  • Inka Monola kirjoitti:

   On kyllä harmi, että ei löydy vaalea ihoisille sävyjä peiteaineesta. L.A. Girlin meikkivoide oli kyllä positiivinen yllättäjä! 🙂

 2. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  Ei ole samoja suosikkeja, mutta noita huulipunia voisin testata kuulostaa hyviltä.

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuota essencen ”banaanipuuteria” olisi mielenkiintoista kyllä testata 🙂

 4. Isivuosi kirjoitti:

  Onhan siinä taas meikki poikineen. Kyllä näin miehenä pääsee laittautumisessa vähällä ja halvalla 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Onneksi meikit yms on minulle enemmän harrastus kuin pakonomainen juttu niin ei se rahan kuluminen kosmetiikkaan tunnu niin pahalta 🙂

 5. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Kivoja suosikkeja, joista ainoastaan Jeffreen punat on tuttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.