Hae
Inka Nitta

KIRPPARILLA TAMPEREELLA + ARVONTA

kirpparilla tampereella 2

Olenkin tainnut mainita aiemminkin, mutta tykkään shoppailla paljon kirpputoreilla. Etenkin kun on töissä vaatekaupassa, ei tee mieli tuhlata muiden liikkeiden vaatteisiin täyttä hintaa, kun niitä ei kuitenkaan ehdi käyttää niin paljoa. Siksi olen suosinut kirppareita ja onhan se myös parempi, että kierrättää!

kirpparilla tampereella

Kävin tutustumassa uuteen Kirpparilla.fi kirpputorille. Tampereen lisäksi tämä kirppis löytyy mm. Jyväskylästä ja Kuopiosta sekä uusimpana Joensuusta. Uudet ja siistit kirpparit on suosikkejani, sillä esimerkiksi ilmanvaihto ja siisteys on ihan omaa luokkaansa verrattuna vanhempiin. Tykkäsin paljon kirpputorin valoisuudesta, sillä ikkunoita oli paljon! Sovituskopit olivat isot ja käytävät tilavia. Joskus kirpputoreilla käydessäni olen kiinnittänyt huomiota juurikin ahtaisiin käytäviin, sillä jos esimerkiksi edessä on joku vaunujen kanssa, ei siitä pääse ohi.

Huomasin, että kirpparilla myytiin melko paljon merkkivaatteita, jotka olivat hyvässä kunnossa, mutta hinta ei ollut mikään ylitsepääsemätön. Yleisesti vaatteet ja tavarat olivat siistejä ja monissa pöydissä oli ihan hintalapullistakin kamaa!

kirpparilla tampereella 3

Huonekaluille löytyi ihan erilinen osasto ja sieltä löytyi mm. vanhoja ikkunoita ja upeita kristallikruunuja. Tykkäsin myös sisällä olevasta söpöstä kahvipisteestä ja ehdottomasti shoppailun jälkeen voisin jäädä siihen ystäväni kanssa kahville ja pullalle.

Kirppis on myös todella hyvin auki, sillä arkisin se on 10-18, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 10-16. Suurin plussa kuitenkin sijainnista, sillä Kirpparilla.fi sijaitsee Tampereen Kalevassa, lähellä keskustaa, mutta ei kuitenkaan ydinkeskustassa. Paikanpäälle pääsee helposti bussilla, mutta myös näin autoileva ihminen pääsee helposti kirppikselle. Kirpparin pihasta löytyy sopivan kokoinen parkkipaikka ja kiekolla kaksi tuntia ilmaista parkki-aikaa.

kirpparilla tampereella 4

Kipparilla.fi Tampereen toimipiste löytyy siis osoitteesta Takojankatu 8, 33540 Tampere.

Myös minulta löytyy pöytä Kirpparilta ja se on pöytä numero 189 ja 16.5 saakka. Pöydästä löytyy halvalla xs-m kokoisia vaatteita ja suurimmaksi osaksi VERO MODAa, Onlya, adidasta jne. Tuttuun tapaan suht. uutta ja hyväkuntoista tavaraa.

Kirpparilla.fi halusi myös ilahduttaa teitä lukijoita ja antoi luvan arpoa teille yhden ilmaisen myyntiviikon Tampereen toimipisteellä.

 

Osallistuaksesi arvontaan:

Kirjoita sähköpostikenttään toimiva sähköpostiosoite

Kerro miksi ansaitsisit myyntiviikon ja tykkäätkö shoppailla kirppareilla?

Osallistumisaikaa on 17.5 saakka

 

Onko Kirpparilla.fi jo tuttu sulle?

9 kommenttia

 1. Nelliina kirjoitti:

  Kirppareilla tekee joskus löytöjä. Mulla olis hirveesti esim lapsen pieneks jääneitä vaatteita ym, joita kirppikselle roudaisin. Siispä mukaan 🙂

 2. Mimmi kirjoitti:

  Jostain kumman syystä on päässyt tuota vaatetta kertymään ja olisi hyvä saada kaappeja vähän putsattua kesää kohti. Shoppailen kirppareilta lähinnä sisustusjuttuja ja oikeastaan meidän kaikki huonekalut sänkyä lukuunottamatta on ostettu käytettynä. Kirppareilla shoppailu on rentouttavaa ja myös jännää, koska et koskaan voi etukäteen tietää, mitä aarteita sieltä mukaan tarttuu.

 3. Anniina kirjoitti:

  Mä oon itseasiassa shoppailut päälle 1.5v lähestulkoon kaikki vaatteeni kirppiksiltä, joten kyllä, kirppikset ovat mun makuuni! 😀 Jotain juttuja tulee tietty ostettua uutena kuten kengät ja esim peruspaidat. Pöytä tulisi tarpeeseen, koska mun on pitänyt käydä varaamassa kirppispöytä varmaan jo kuukauden verran. Olisi tossa muutama banaanilaatikollinen myytäviä vaatteita ja kirjoja sun muuta. :’D Ne pitäisi saada kiertoon, koska noi ovat hyvässä kunnossa mutta eivät vaan enää oo itellä käytössä. Ja joo Kirpparilla.fi on tuttu paikka, koska justiinsa vappuaattona tuli piipahdettua siellä, ja tykkäsin kyllä paikasta. Se oli niin ihanan avara♥

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Pakko osallistua! 😀 Oon nyt vaan löytänyt jatkuvasti lisää myytävää omasta kaapista, niin uusi myyntipöytä tulisi taas pian tarpeeseen hahah!

 5. Nimetön kirjoitti:

  kirppareilta löytää ihania vanhoja tavaroita ja vaatteita, jonka takia tykkään kierrellä kirppareilla. Pitäis päästä myös noista nurkissa lojuvista vaatekasseista eroon pikapuoliin.

 6. Reetta kirjoitti:

  Kaappiin kertyy jotenkin ihan huomaamatta turhaa tavaraa ja tuntuu, että ne edellisiltä kirppisratsauksilta selvinneet vaatteet olisivat sellaisia, joista voisi oikestaan nyt jo luopua. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa! 🙂 Samalla voi käydä kaivelemassa muiden pöytiä, koska rakastan kirppareilla kiertelyä!

 7. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Mun on pitänyt jo kauan viedä kirpparille kaapissa pyörineet Ikea kassit täynnä vaatteita, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Ehdottomasti mukana, sillä myytävää todellakin löytyisi!

 8. Eeva kirjoitti:

  Suurin osa vaate- ja sisustushankinnoistani on löytöjä kirppiksiltä. Kaappeja olisi mukava saada välillä tyhjennettyäkin turhasta tavarasta, joten mukana ollaan!

 9. Minna Rajala kirjoitti:

  Kaapit kaipaisivat kipeästi tyhjennystä ja siksi kirppispöytä tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Tykkään shoppailla kirpputoreilla, mutta yleensä satunnaisesti tulee käytyä ja yritän ostaa harkiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.