Hae
Inka Nitta

ASUKUVIA JA KUULUMISIA

Tänään aiheena vähän rennompaa nimittäin asukuvia ja kuulumisia. Hetkeen en ole blogiin kirjoittanut pelkästään, että mitä minulle kuuluu. Mun mielestä ennen oli jotenkin tosi hauskaa, kun blogit keskittyi enemmän siihen arkielämään, mutta nykyään nämä ovat enemmän kuin yhden ihmisen lifestyle-lehtiä. Loppujen lopuksi ehkä kuitenkin hyvä näin, sillä blogeista saa paljon enemmän inspiraatiota ja toinen toistaan samanlaiset arkiset postaukset olisivat ehkä hieman puuduttavia.

ASUKUVIA JA LIFE UPDATE 3

TYÖELÄMÄ

Töissä menee hyvin. Tunteja kuitenkin voisi olla vähän enemmän ja omalla tavallaan mä haluaisin siirtyä enemmän markkinoinnin ja sosiaalisen median pariin esimerkiksi samassa firmassa. Kohta puolitoistavuotta takana samassa työpaikassa ja en voi uskoa, kuinka hyvä tiimi meillä on! Vietettiin kivaa tiimi-iltaa viime lauantaina ja käytiin mm. testaamassa Elämysteerellä pakohuonepeliä ja vitsit, että se on koukuttavaa. Tää oli mun toinen kerta, kun pelasin room escape elämyspeliä ja kokoajan vaan pakko päästä uudestaan ja uudestaan!

ASUKUVIA JA LIFE UPDATE 2

HAIN KOULUUN

Hain myös ammattikorkeakouluun yhteishaussa, mutta saa nähdä sillä tämä oli omalla tavallaan tiedetty juttu, mutta toisaalta taas ei. Se, että hain jo tänä keväänä olikin hieman spontaanisti tehty. Tosi vähän aikaa jää pääsykokeisiin valmistautumiseen, kun mitään reeniä en ole tehnyt vieläkään, vaikka materiaalikin ilmestyi noin viikko sitten. Katsoin materiaalit kuitenkin läpi silmäillen ja mahdottomalta se ei näyttänyt. Katsotaan!

ASUKUVIA JA LIFE UPDATE 4

MITÄ MUUTA?

Mitäs muuta sitten? Hankin meille tänne kotiin pari viikkoa sitten uuden pleikkarin, nostalgisen Crash Bandicootin ja GTA:n. Oon ihan koukussa ja mun sisäinen gamer girl on taas herännyt kevättä vasten. Keväästä puheenollen on aivan ihanaa, kun ilma on lämmennyt ja aurinko paistaa vähän väliä. Mulla on jo muutamia kesäsuunnitelmia ja ajattelin, että olisiko teistä hyvä idea, jos kuvaisin taas tämän tyyppisen kesävideon, kuten viime vuonna?

ASUKUVIA JA LIFE UPDATE

BLOGI

Blogin kanssa menee hyvin. Ideoita sekä motivaatiota löytyy todella paljon ja kevään ansioista myös inspiraatiota pukeutumiseen ja asukuviin on riittävästi. Loppu keväälle ja tulevalle kesälle tosin on tiedossa tosi vähän mitään blogiin liittyviä tapahtumia ja niissä olisi ihan super kiva käydä, nyt kun mulla on neljä viikkoa kesälomaakin heti ensin kolme viikkoa kesäkuussa ja yksi viikko elokuun loppupuolella.

Tässä tälläinen pieni life update tähän väliin. Mites tykkäättekö tälläisistä rennoista kuulumispostauksista vai luetteko mielummin esim tyyliin tai kauneuteen liittyviä juttuja täältä? Kivaa viikonloppua!

Mitä teille kuuluu?


ps. Instagramista näkee aika hyvin mun arkielämää, joten ottakaa seurantaan @inkanitta

4 kommenttia

  1. Liisa kirjoitti:

    Onpa upea tuo keltainen nahkatakki 🙂

  2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

    Tällaiset on kivoja aina välillä! 🙂 Hei täytyiskin sopia kuvaustreffit taas pian<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.