Hae
Inka Nitta

KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ PIKAMEIKKI – AVRIL LUONNONKOSMETIIKKAA

Jokainen nainen varmasti tietää tunteen, kun on kiire ja pitäisi lähteä paikkaan, jossa näyttää ihmiseltä. Kiiressä ei ole aikaa luoda kunnon näyttävää meikkiä paksulla meikkipohjalla, mutta myös kevyt pohja ja punatut huulet saavat aikaan freesin nätin lopputuloksen, vaikka meikki olisikin vain pikameikki.

house of organic avril

Sain House of Organiciltä  avril merkkistä luonnonkosmetiikkaa testiin ja päätin loihtia ainoastaan muutaman tuotteen avulla 10 minuutin pikameikin, joka ei kuitenkaan ole liian tylsä. Avril Organic on edullinen luonnonkosmetiikkamerkki ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan kyseiseen kosmetiikkamerkkiin, jos olet harkinnut siirtymistä luonnonkosmetiikkaan.

Itse aloitan aina meikkini kulmakarvoista. Avrililta ei löytynut mulle sopivaa kulmatuotetta, joten käytin tässä omaani. Kulmien jälkeen meikkaan aina silmät ja tässä meikissä ei luomiväriä tai rajauksia ole, joten siirrytään suoraan ripsiväriin.

avril volume ripsari

Ripsivärinä käytin Avril Volume ripsaria. Tykkäsin tämän harjasta tosi paljon, koska se helpottaa levittämistä niin ripsien ulko- kuin sisänurkkiinkin.

avril bb-voide

Seuraavaksi siirrytäänkin vihdoin pohjaan. Koska kyseessä oli kevyt pikameikki, valitsin Avrilin BB-voiteen sävyssä medium. Levittäminen on helppoa ja BB-voiteeksi tämä on yllättävän peittävää. Levitin tuotteen meikkisienellä tasaisesti blendaten kaulaan asti, jotta mitään rajoja ei näy. Tämän jälkeen kiinnitän voiteen värittömällä puuterilla.

le blush avril

Jotta meikkipohja ei olisi vain tasaisen tylsä, on siihen hyvä lisätä jotain extraa. Mä punasin melko vahvasti posket tällä Avrilin Le Blush poskipunalla sävyssä Rose éclat. Halutessaan tähän voisi vielä laittaa highlighterit korostamaan kulmaluuta ja poskipäitä, mutta tällä kertaa itse en käyttänyt.

avril organic huulikynä

Viimeiseksi, mutta en todellakaan vähäisimmiksi jätin huulet. Itse en ole vaaleiden nudepunien ylin ystävä vaan tykkään enemmän joko ruskeista tai violeteista punista. Sain testiin Avrilin supersuositun huulikynän sävyssä Violine. Tähän huulimeikkiin ei tarvinnut edes rajauksia, sillä huulipunakynässä itsessään on sekä rajaus, että koko huulen punaus.

pikameikki luonnonkosmetiikkaa

Tälläinen oli mun pikameikki Avril Organic tuotteilla. Miltä lookki näyttää sun silmään?

Millainen on sinun pikameikki?

8 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Mun pikameikki on aika samanlainen, mutta yleensä huulituotteena on huulikiilto tai rasva! Toi huulikynän sävy tekee tosta meikistä ihanan raikkaan <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiva kuulla Viivi!<3 Mulla on nyt viimeaikoina ollut todella suuri huulimeikki villitys, joten jopa pikameikkiin on tullut huulipunaa! 😀

 2. Kata kirjoitti:

  On kyllä ihanan kevyen näköinen ja luonnollinen 🙂 Tuo huulikynän sävy iskee muhun, mulla on tuota sävyä lähellä oleva The Body Shopin huulipuna ja se on kyllä superkiva. Keväisen sävyinen, täytyypä kaivaa se esille, kiitos muistutuksesta! 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kata sun kommentit piristää aina niin paljon! <3 Oi kiva, että tästä oli apua vanhan suosikin löytämiseen! 😀

 3. Reetta kirjoitti:

  Ihanan kevyen, mutta silti toisaalta myös näyttävän meikin sait aikaan! 🙂

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Mä en ookkaan ennen kuullut tuosta merkistä! Toi vika kuva on kyllä tosi onnistunut susta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.