Hae
Inka Nitta

VIIMEAIKAISIA JUTTUJA

Taas olisi aika snapchat mystoryjen kuville kuvatekstien kera. Mä tykkään myös käyttää nykyään instagram storya ehkä jopa enemmän, joten myös niitä näkyy tässä postauksessa. Tälläisiä viimeaikaisia juttuja tyyppisiä postauksia löydät tämän linkin takaa lisää mun blogista.

Untitled

1. Näistä teinkin oman postauksen jo fo2. Tämä nahkatakki on kyllä ihana ja hieman olen miettinyt, että pitäisikö se ostaa? 3. Hahah tämä on niin hassu kuva Bamsesta! 4. Onneksi tämä karvanlähtö alkaa olla jo takanapäin. 5. Kotona tehdyt burgerit on kyllä paljon parempia kuin missään ravintolassa! 6. Kävin ensimmäistä kertaa Starbucksissa ja ensivaikutelma oli hyvä.

Untitled

7. Kävin Marsaanalla pyörähtämässä ja itseasissa tästäkin löytyy oma postauksensa täältä8. Pitkästä aikaa Spice Icessä herkuttelemassa. 9. Sain kivan paketin pr-toimistolta ja näistä on myöhemmin tulossa ihan omaa postausta. 10-11. Käytiin tyttöjen kanssa Vantaan Flamingossa tutustumaan uuteen Fanni K tuotemerkkiin, joista myös postaus täällä12. Oon ihan täysin rakastunut näihin mokkanahkatakkeihin meidän töistä.

Untitled

13. Kahvihetket päivisin ystävien kanssa on ihania! 14. Pääsiäinenkin oli ja meni. 15. Ihanat ja kauniit kevätkelit, kun mittari on plussan puolella ja aurinko paistaa! 16. Räppäri-Bamse. 17. Pääsiäisen aikoihin käytiin myös mummulassa yhdessä pitkästä aikaa. 18. Tämä oli mun yksi vaihtoehto IBA 2018 gaalaan asuksi.

Untitled

19-21. Indiedays blog awards tunnelmia. VIP-kylttejä, paperisadetta ja ihania tyttöjä♥ 22. Taas vaihteeksi Bamsea mun storyissa. 23. Ratinan ennakkoavajaiset, joista täällä postaus. 24. Ennakkoavajaisten jälkeen Bamsea kiinnosti suurinpiirtein enemmän tuo kassi kun mun kotiin tuleminen.

Mitä viimeaikaisia juttuja sinä olet tehnyt?


ps. Instagram: @inkanitta & Snapchat: @iiingerr

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Bamse on niin super söpö<3 Tosi kivoja juttuja oot tehnyt viime aikoina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *