Hae
Inka Nitta

KARVALAPSI 1 VUOTTA

karvalapsi 1 v

Eilen mun ihana karvalapsi täytti yhden vuoden. Parin kuukauden päästä siitäkin on jo vuosi, kun lähdettiin ajelemaan Ilmajoelle katsomaan ainokaista pentua ja paluumatkalla huomattiinkin, että siellä se makaa takapenkillä mukana kohti Tamperetta.

bamse 1 v

Bamse on tuonut niin paljon rakkautta ja onnellisuutta tähän perheeseen, että sitä ei edes sanoin voi kuvata. Vaikka oma elämä täytyy aika kovaa aikatauluttaa ihan vain tuon pojan takia, en mä ole kertaakaan katunut koiran hankintaa. Onhan se myös myönnettävä, että liikunta on kasvanut todella paljon ja onhan Bamse tuonut myös paljon lisää sisältöä elämääni.

bamse 1 vuotta

Paljon onnea Bamse ja kiitos kun olet elämässäni.

ps. Bamse löytyy myös instagramista nimimerkillä @bamsehusky

6 kommenttia

 1. Kalle kirjoitti:

  Aina haaveillut koiran hankinnasta, kun lapsuuden ylivoimaisesti paras kaverikin oli dreeveri. Asun kuitenkin kerrostalossa, jonne koira ei mielestäni sovellu.

  Mahtavan näköisiä sinisimiä saa siis jo Suomestakin ja se on mukava juttu.

  Ennen niitä sai vain Siperiasta tai Alaskasta.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Riippuen tietenkin koirasta, asunnon koosta ja omasta aktiivisuudesta, että sopiiko koira kerrostaloon vai ei. Asuttiin sitä sitten omakotitalossa tai kerrostalossa tarvitsee koira kuitenkin myös hihnalenkkejä ja muuta aktiviteettiä kuin pelkässä aitauksessa köllöttelyä. Uskon siis, että jos kerta olet haaveillut koirasta, voit ottaa sen kerrostaloon! 🙂 Me asuttiin Bamsen kanssa puolivuotiaaseen saakkaa kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja muutettiin rivitaloon, jossa kuitenkin mitätön vajaa 20 neliöinen piha, joten eroa tässä on vain se, että ei tarvitse hissiä, että pääsee ulos.

   Huskyjä on täälä edelleen vähän kaikennäkösiä, mutta tämän näköisiä on myös onneksi saanut jo ainakin niin kauan, kun minulla rodusta on kokemusta eli hieman reilu 10 vuotta. Tosin stereotypiat on taas nousseet ja nämä suosiossa, joten osasyy varmasti siinä.

   Kiitos paljon Kalle kommentistasi!

 2. Oili-Maria kirjoitti:

  Onnea karvalapselle! Hän on tosi nätti 🙂

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Hän on niin komea! Onnea vielä Bamselle<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.