Hae
Inka Nitta
Kaupallinen yhteistyö

1 HAALARI 3 HAHMOA – ASUVINKKEJÄ VAPPUUN

Kaupallinen yhteistyö: Naamiojänis

kissanainen 5

Mä pääsin toteuttamaan ehkä mun blogihistorian hauskinta projektia yhdessä Naamiojänis.fi verkkokaupan kanssa. Naamiojänis.fi on siis naamiaisasuja, koristeita ja muita hauskoja tuotteita myyvä nettikauppa, josta löydät asut niin vappuun kuin penkkareihinkin. Aikuisten naamiaisasujen lisäksi valikoimasta löytyy myös paljon lapsille tarkoitettuja naamiaisasuja.

Tässä hauskassa projektissa pääsin kokoamaan tälläisen wetlook tyylisen mustan haalarin ympärille erilaisia hahmoja ja asuvinkkejä vappuun. Mä kuitenkin suunnitelin hahmot sen perusteella, että nämä käyvät yhtähyvin vaikka halloweenin aikaan. Monet minun blogini lukijat tietävätkin, että mussa asuu pieni supersankari- ja sarjakuvahahmo fanaatikko, joten ei varmaankaan ole vaikea arvata mistä allaolevat hahmot ovat inspiraationsa saaneet.

Poliisinainen

poliisinainen 1

Ensimmäisenä estraadille pääseekin tämä rikostutkija tyylinen poliisinainen. Musta seksikäs haalari, ylipolvensaappaat, poliisirekvisiitat ja vaalea trenssi oli täydelliset valinnat tähän hahmoon! Valitsin hahmolle perinteisen poliisihatun sijasta tämän hieman etsivätyylisen lippiksen ja klassisen rintamerkin tilalle tämän rikostukijoilta tutun kaulanauhan.

Vinkki: Asuun saa lisää etsijäviboja mm. kantamalla kameraa mukana tai vaikka suurennuslasia!

poliisinainen 2

Tämä kuva on omasta mielestä tosi cool ja kohti tuleva valo tuo mieleen rikospaikalla olevien poliisiautojen sireeneiden valot.

poliisinainen 4

poliisinainen 3

Superpahis Reign

reign 3

HBO:lla näkyvässä Supergirl sarjassa esiintyy Supergirlin vihollinen Reign ja mun oli pakko päästä toteuttamaan tämä hahmo heti, kun tämä projekti varmistui. Koristeellinen samantyylinen maski löytyi minulta jo ihan vahingossa kotoa ja oli ihan huippua, että se sopi tähän hahmoon kuin nenäpäähän! Valitsin haalarin ja naamion kaveriksi tämän viitta setin ja ylipolvensaappaat.

Vinkki: Hahmosta saa lähes identtisen lisäämällä tummaa punaa huuliin ja letittämällä hiukset.

reign 2

reign 4

reign 1

Kissanainen

kissanainen 4

Viimeisenä hahmona kokosin klassisen Kissanaisen. Pukeuduin toissa halloweeninä Kissanaiseksi ja voi vitsit kun mulla olisi ollut tämä naamari jo silloin. Tämä hahmo oli helpoin toteuttaa haalariin, sillä ylipolvensaappaiden lisäksi ei tarvinnut kuin Kissanaisen naamion. Lisäsin vielä pieneksi yksityiskohdaksi hahmolle punaiset huulet.

Vinkki: Lisää hahmolle mustat nahkahanskat ja ruoska niin olet ilmetty Kissanainen!

kissanainen 1

kissanainen 3

kissanainen 2

Tässä olikin mun asuvinkkejä vappuun! Kirjoitin myös yksityiskohtaisemmin näistä hahmoista Naamiojäniksen omaan blogiin, josta löytyy myös mm. helppoja ja kivoja maskeerausvinkkejä. Naamiojäniksen blogiin pääset tsekkaamaan tästä.

Pukeudutko sinä vappuna?

Kaupallinen yhteistyö: Naamiojänis

6 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Uijui nojohan on siistejä otoksia, aikas upeelta näyttää! Mä en nyt vappuna oo sinänsä pukeutunut, vaikka aina naamiaisiin ja halloweeniin rakastan pukeutua, rupesinkin miettii että aika jännä. Aika vähän on Kuopiossa pukeutujia ylipäätään nähnyt vappuisin 😀 Toki oon yleensä luonut jonkun tosi räväkän lookin eli yhdistellyt räväkän värisiä vaatteita vapun kunniaksi. Parina vuotena tosin en enää oo, enkä nyt tänäkään vuonna varmaan aio. 🙂 Kivan erilainen postaus Inka!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Oi kiitos paljon Kata, tosi kiva kuulla, että nää kuvat on siistejä ja postaus oli muutenkin hyvä!<3 Mä en kans moneen vuoteen enään vappuna ole pukeutunut. Nuorempana keräännyttiin täälä Tampereella koskenrantaan juhlimaan porukalla vappua ja silloin tuli pukeuduttua milloin vankikarkuriksi ja milloin pupuksi. Tänä vuonna oon varmaan vaan ihan tylsästi poliisi. Mun mielestä on kuitenkin hauskaa, että edes repäisee sitten väreillä vapun kunniaksi. 🙂

 2. Anni kirjoitti:

  Hauskat ideat ja todella makeet kuvat!

  Ps. Rakastan myös sun banneria ja sen raikkaita värejä! <3

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Tulipa näistä hyvät kuvat! Jotkut omat naamiaiset ois niin kiva pitää, mutta meillä ei oikein oo tilaa sellaiselle 🙁

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kyllä teillä tilaa on hyvin! Meidän edellinen kämppä oli neliön isompi kun se teidän ja pidettiin siellä Halloween bileet 2016 ja meitä oli 8! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.