Hae
Inka Nitta

INSPIRATION BLOG AWARDS 2018 GAALA-ASU

inspiration blog awards 3

Viikonloppuna vietettiin taas vuoden yhtä odotetuinta iltaa nimittäin Inspiration blog awards gaalaa. Me lähdettiin yhden aikaan Ellin kanssa junalla Tampereella ja Helsingissä treffattiin vielä Sara ja Ane. Vaikka gaalassa näki myös muita tuttuja ja jäi aina hetkeksi jutulle ihmisten kanssa, ei silti missään kohtaan erottu porukasta.

inspiration blog awards 2

Minulla kävi vähän huono tuuri ja juna-asemalla huomasin, että kamerani on jäänyt kotiin! Onneksi kuitenkin olin matkalla gaalaan totta kai blogityttöjen kanssa, joten päästiin ottamaan kuvat mun upeasta punaisesta juhlahaalarista.

inspiration blog awards 1

Olin ensin hieman epävarma mun asusta, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin halunnut laittaa mustan tiukemmilla lahkeilla olevan haalarin ja siihen päälle kultaisen kimonon. Kuitenkin musta haalari, jonka olin tilannut Nellyltä, oli minulle iso. Mulla kävi mielessä myös töistä hieman arkisempi kukallinen, mutta onneksi en laittanut sitä, sillä näin yhdellä juhlavieraalla täysin saman haalarin ja hauskinta oli se, että se oli stailattu täysin samalla laukulla mitä itsekkin ajattelin! inspiration blog awards 6

Oon kyllä todella tyytyväinen, että loppujen lopuksi päädyin tähän punaiseen. Enään en myöskään ole epävarma leveistä lahkeista, sillä tiedän, että myös ne sopivat minulle. Punaiseen haalariin yhdistin hopeita koruja sekä mustat kengät ja laukun. Ulkona minulla oli päälläni myös Onlyn kevyt villakangastakki.

inspiration blog awards 5

Kenkiä kutsuin mummokengiksi, mutta valinta osui kuitenkin todella nappiin, sillä jouduin seisomaan koko illan. Jalassani oli siis Tamariksen pienellä kiilakorolla varustetut nahkaballerinat, joiden pohjallinen on memorypohja. Mitä pidempää näitä kenkiä katseli asun kanssa, sitä vähemmän mummot niistä tuli mieleen. Hankin Tamarikset aikoinaan työtä varten, mutta käyttö on jäänyt ihan vain pariin kertaan. Kengät ovat kuitenkin maailman mukavimmat jalassa, joten uskon, että tulevana kesänä näillä on todella paljon käyttöä!

inspiration blog awards 4

Kiitos järjestäjille ja ihanille bloggaajakolleegoilleni ihanasta illasta.

Mitä mieltä minun inspiration blog awards gaala-asusta?

8 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Vau! Niin upea asu <3

 2. Kata kirjoitti:

  Onpa upea look <3 Ihana tuo jumpsuit, erittäin kaunis! Mulla on punainen jumpsuitti jäänyt melko vähälle käytölle ja ihan harmittaa 😀 Hyviä kenkiä sen kanssa vaan ei tunnu olevan, pitäis ostaa :')

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos paljon Kata! <3 Kaivat hei ehdottomasti sun punaisen haalarin esille ja yhdistät vaikka mustiin avokkaisiin tai ballerinoihin 🙂

 3. Minna Rajala kirjoitti:

  Upea asu ja kaunis sinä! Nuo kuvat on kanssa todella hienot tuon taustan kanssa, vau!

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Upea sinä!<3 Sä saisit kyllä käyttää punaista enemmän, sopii sulle tosi hyvin! 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos <3 Näin oon kuullut ja johtuu just tosta tummasta tukasta, mutta jotenkin tykkään aina pukeutua siihen mustaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.