Hae
Inka Nitta

MAKUUHUONEEN TEHOSTEVÄRINÄ VIHREÄ

Sisustus juttuja on toivottu todella paljon ja en ymmärrä miksi teen näitä niin harvoin. Kirjoittelin vuoden alussa ”Koti ärsyttää” postauksen, joka herätti monien huomion ja oli ihana kuulla, että en ole ainut asian kanssa. Tämä koko asunto on ihan todella keskeneräinen sisustuksen puolesta ja makkari on itseasiassa kaikkein vähiten valmis, sillä esim. sitä sängynrunkoa ei edelleenkään ole hankittu.

tehostevärinä vihreä 2

Sisustus on minulla jo monta vuotta ollut tosi musta-valko painotteista ja viimevuosien lisänä on tullut harmaan eri sävyt, sekä hieman vaalea puu mukaan. Jotain väriä olen kuitenkin ruvennut kaipaamaan ja makuuhuoneen tehosteväriksi on valikoitunut mun suosikkivärini eli vihreä.

makuuhuoneen tehostevärinä vihreä

Paljon löytyy kuitenkin myös sitä valkoista väriä mm. huonekalut ja päiväpeitto. Matto on seeprakuosillinen ja pimennysverho tummanharmaa, jotta valo ei pääse makuuhuoneeseen lainkaan läpi. Vihreää väriä löytyy kuitenkin koristetyynyistä sängyn päältä, kynttilästä, maljakosta ja jopa tauluhyllyllä nojailee yksi vihreä taulu. Mun suosikki kimono on päässyt roikkumaan tauluhyllyn reunasta, sillä se on kiva vetää päälle heti, kun sängystä pääsee aamulla nousemaan.

tehostevärinä vihreä

Seuraavaksi pitäisikin valita jokin kiva tehosteväri olohuoneeseen, mutta saa nähdä onko sielläkin pian tehostevärinä vihreä.

Mikä väri sulla toimii piristäjänä asunnossasi?

8 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Olen kyllä tänä keväänä niin rakastunut vihreään väriin! 🙂 Toimii tosi hyvin!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Vihreä on jo monta vuotta ollut mun suosikki väri ja ihanaa, kun se on vihdoin muodissa, joten sitä löytyy kaikkialta! 😀

 2. Liisa kirjoitti:

  Tuttua kuosia näkyvissä. Ostin paidan tuolla kukkakuosilla Onlyssa. Ihastuin aivan täysin 🙂

 3. Reetta kirjoitti:

  Mäkin valitsin vihreää tehosteväriksi uuteen asuntoon 😀 rakastuin vihreisiin verhoihin ja pitäisi haalia vielä tyynynpäällisiä ja muuta kivaa vihreää.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Vihreä on kyllä ihana ja raikas väri sisustuksessa! Mun pitäisi myös ostaa uudet vihreät koristetyynynpäälliset ja jotain muuta kivaa 🙂

 4. Ane kirjoitti:

  Oi näyttää kyllä upealle tuo vihreä tuolla teen makkarissa ♥ Mun mielestä näyttää aina paljon paremmalta kun perus valkoiseen tai mustavalkoiseen sisustukseen heittää jonkin yhden värin tuomaan hieman väriä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *