Hae
Inka Nitta

BLOGIVIHKO BULLET JOURNAL TYYLILLÄ

blogivihko bullet journal tyylillä 4

Mä tein viime vuoden puolella postauksen blogivihostani, mutta viime kuukausina se on muuttunut täysin. Mä olen innostunut hieman bujoilusta, mutta en halunnut tehdä koko kalenteria, joten päätin muuttaa mun blogivihkon bullet journal tyyppiseksi. Mulla ei koskaan ole ollut mitään kaunista käsialaa vaan pikemminkin harakanvarpaat ja piirtäminen tai kuvaamataito ei koskaan ole ollut vahvuuksiani. Olen kuitenkin hyvä sommittelemaan ja visuaalista silmää löytyy, joten jollakin tavalla jopa mun bullet journal blogivihko onnistui.

Suurimmaksi osaksi koristelut tapahtuu kuvio- tai glitterteipeillä ja kuukausien ensimmäiset kirjaimet esimerkiksi noilla Tigerista ostetuilla kimallekirjaimilla. Pieniä yksityiskohtia olen luonut kauniilla timanteilla ja pakettitarroilla pieniä huom. kohtia sivujen alakulmiin. Bullet journal on ihana ja rentouttava tapa harrastaa luovaa.

blogivihko bullet journal tyylillä 2

Mitä tämä mun blogivihko pitääkään tällä hetkellä sisällään? Kuukausi alkaa yhdellä sivulla, jossa otsikkona kyseinen kuukausi esimerkiksi tämä huhtikuu. Huhtikuun alapuolelle olen koonnut kolme laatikkoa, joissa kuukauden tavoitteet mm. kävijämäärissä, yhteistöissä jne, blogitapahtumat ja kuukauden yhteistyöt. Seuraavalla aukeamalla onkin neljä viikkoa ja viikon alla aina noin neljä viivaa, sillä mun postaustahti on neljä postausta per viikko. Suunnittelen aina lähes koko kuukauden postaukset valmiiksi. Järjestyksellä ei ole väliä, mutta tavoitteena on totta kai postata ne kaikki suunnitellut postaukset kyseiselle viikolle.

Seuraavalla aukeamalla on hieman kirjanpitoa yhteistöistä kyseiseltä kuukaudelta ja tyhjää tilaa, joihin voin luonnostella yhteistyöpostauksien ideoita. Jokainen kuukausi oikeastaan on tässä.

blogivihko bullet journal tyylillä 3

Blogivihosta löytyy myös mm. postausideoille omia aukeemia kuukausien välissä, johon pyrin laittamaan idean heti, kun se ilmestyy päähäni. Yleensä postausideat otsikon alta nappaan tulevaan kuukauteen paljon postauksia etenkin, jos ne ovat juuri ajankohtaisia.

Listaan myös mahdollisia yhteistyökumppaneita yhdelle sivulle ja aina kun kyseinen yritys suostuu yhteistyöhön kanssani yliviivaan yrityksen nimen sivulta. Näin voin hieman prosentuaalisesti laskea kuinka moni yritys lähtee yhteistyöhön.

Tarkoituksena olisi myös jossakin kohtaa hieman kirjata kuinka paljon blogiin kuluu aikaa esimerkiksi viikossa. Kuukauden ja etenkin vuoden jälkeen olisi hienoa nähdä kuinka monta tuntia tätä tekee.

blogivihko bullet journal tyylillä

Onko sulla oma bullet journal tai kenties vain ihan perinteinen blogivihko?

2 kommenttia

  1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

    Mullakin on blogivihko, jota oon täyttänyt vähän bullet journal -tyyppisesti syksyllä, mutta isona yllätyksenä (sarkasmi!) se on jäänyt taas ihan paitsioon 😀 Oon aina ihan innoissani aloittamassa kaikkea tällaista, mutta loppujen lopuksi aika ei anna periksi ja vihot unohtuu 🙁

    • Inka Monola kirjoitti:

      Hahaa toi on ihan perus et noin käy! Mulla toistaseks on nyt koko alkuvuoden ollut innostus tässä hommassa ja innostus kasvoi vain enemmän kun hankin näitä tarvikkeita lisää. Mä en esim pystyis tohon sun postaustahtiin millään ilman suunnittelua. Nytkin jos ei ole postauksia kirjotettu tähän bujovihkoon niin jää vaan postaamatta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.